Poul Johansen Maskiner hjælper kunder i Mexico fra kontoret i Fårevejle

Remote service gennem RealWear-headsets gør Poul Johansen Maskiner i stand til at holde arbejdet kørende under COVID-19. Og virksomheden er ikke i tvivl om, at værktøjet nu har en permanent plads deres serviceafdeling.

”Vi skulle være begyndt for mange år siden. Men det endte med at blive corona, der skubbede os i gang”. Ordene er Lars Jensens. Han er servicechef i Poul Johansen Maskiner (PJM).

Virsabi har hjulpet PJM i gang med remote service gennem RealWear.

Virksomheden plejer at rejse verden rundt for at sætte maskiner op hos deres kunder. Det satte COVID-19 en stopper for.

Holder arbejdet kørende

I stedet måtte de tænke i nye baner, og løsningen blev at sende et RealWear-headset til kunden, som får support af PJM’s specialister i Danmark. Gennem kameraet i headsettet kan specialisterne se, hvad der foregår on site. Ved at kommunikere med og guide kunden, sikrer virksomheden, at maskinen bliver sat korrekt op.

Inden for de seneste måneder har PJM hjulpet kunder i alt fra Ungarn til Mexico med at sætte maskiner korrekt op – helt uden at forlade kontoret i Fårevejle.

”Det er en nødsituation, der er grund til, at vi bruger RealWear til opsætning af maskiner. For der er stadig fordele ved at være til stede fysisk. Men det er en nødsituation, der altid kan opstå. Og derfor er det guld værd for os at være i stand til at holde arbejdet kørende på trods af, at vi ikke kan rejse,” siger Lars Jensen.

Hurtig service

Mens den remote hjælp til opsætning af maskiner er en nødløsning, ser PJM også potentiale for at bruge teknologien i andre dele af deres forretning.

”RealWear kan blive et stærkt værktøj i vores serviceafdeling. Det gør os i stand til at yde hurtig service, hvilket er alfa og omega for en sund forretning. Med RealWear kan vi løse kunders problemer hurtigere end før,” siger Lars Jensen.

Han er ikke i tvivl om, at de vil fortsætte med at bruge værktøjet til at skabe værdi for både PJM og deres kunder:

”Jeg ser, at der er et gigantisk behov for denne type teknologi under corona. Men også, at det er et blivende værktøj for en serviceafdeling som vores”.

Tidligere erfaringer

PJM har erfaringer med virtuelle teknologier og remote samarbejde fra projektet Digital Reality, som de deltog i fra 2019-2020. Læs om deres erfaringer her.

Vil du vide mere? Send os en email eller ring +45 3323 2203

Virsabi er et Virtual Reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin