Hvad er
AUGMENTED
REALITY?

Augmented reality (AR) er et live, direkte eller indirekte fysisk billede af et virkeligt miljø hvis elementer er augmented (eller supplementeret) af computer-genererede sanse indtryk så som lyd, video, grafik eller GPS data.

klimaklar augmented reality (AR) app

Augmented reality lægger et lag af virtuelle objekter og informationer oven på kamerabilledet på din smartphone, tablet, PC eller mixed reality briller i realtid.

Skab værdi med AR

Augmented Reality i forretning

Augmented Reality er et digitalt værktøj, der kan skabe værdi inden for en bred vifte af virksomheder. For at bruge AR effektivt, skal virksomheder se på muligheder for at udnytte teknologien til bedre at engagere sig med kunder – og differentiere dit produkt– med købere.

AR tilbyder iværksættere en måde at forbedre den daglige forretningsdrift grundigt; uanset om det er vært for møder eller fremvisning af produkter, lover denne udviklingsteknologi store løfter om at forny den måde, vi tænker om forretning på.

AR gør det muligt at se et produkt i dets miljø, før det er færdigt. Dette værditilbud gælder for eksempel møbelproducenter, som kan vise deres produkt i en potentiel kundes stue.

Under overfladen

Hvordan virker AR

Augmented reality ligger et lag af data oven på din kameravisning af din smartphone, tablet eller pc og tillader digital information at sameksistere med den fysiske verden. Sådan beriger Augmented reality den virkelige verden med digital information og medier, såsom 3D-modeller og videoer. Det er mindre fordybende end VR, men lader brugeren se grafiske tilføjelser til det virkelige, fysiske omgivelser i stedet for at skabe et helt ny verden.

Augmented Reality er et nyt værktøj for virksomheder, fordi det er meningsfuldt – det tilføjer kvantificerbar forretningsværdi.

Brug AR oplevelser til at give din organisation succesoplevelse

Produkt udvikling

AR gør det muligt at se og teste prototyper hurtigt i et virtuelt rum. Tillader designere at opdage brugervenligheden og andre produktovervejelser tidligere og at lave rettelser i designfasen, før der bliver gjort investeringer i det.

Produkt visualisering

Gør reklame for dine produkter og services med augmented reality. Giv dine kunder mulighed for at interagere med dit brand eller produkt.

Personalisering

Tilføj forslag imens du shopper, giv dine kunder forslag om hvad de skal købe i augmented reality, baseret på deres personlige referencer.

Træning

Forbedre træning ved at øve virkelige situationer i en simulation. AR kan bruges til at skabe en situation der kan være svær at skabe i virkeligheden, så folk kan træne deres faglige kompetencer i et risiko frit virtuelt miljø.

Virtuel demo

See, explore the products and interact with key product features in a virtual space. The portability of the AR solution makes it cost effective and easier to schedule.

Lokation

Interager med dine kunder – giv information om de mest interessante produkter i butikken eller guide dem igennem et museum.

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring på +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin