Hvad er
AUGMENTED
REALITY?

Augmented reality (AR) er et live, direkte eller indirekte fysisk billede af et virkeligt miljø hvis elementer er augmented (eller supplementeret ) af computer-genererede sanse indtryk så som lyd, video, grafik eller GPS data.

Augmented Reality

Augmented reality lægger et lag af virtuelle objekter og informationer oven på kamerabilledet på din smartphone, tablet, PC eller mixed reality briller i realtid.

Augmented reality overlejre data oven på kamerabilledet på din smartphone, tablet eller PC, og tillader digital information at sameksistere med den fysiske verden. Som sådan, beriger Augmented reality den virkelige verden med digital information og medier, så som 3D modeller og videoer. Det er mindre fordybende end VR, men det lader brugeren se grafiske forbedringer til det virkelige, fysiske miljø, snarere end at skabe et helt nyt miljø.

Augmented Reality er et nyt værktøj til virksomheder fordi det er meningsfuldt – det tilføjer en kvantificerbar virksomhedsværdi.

For at bruge AR effektivt, er virksomheder nødt til at kigge på mulighederne for at udnytte teknologien til bedre at komme i kontakt med kunderne – og differentiere hvad du har at byde på – til køberne.

AR tilbyder iværksættere en måde at fuldstændigt forbedre den daglige virksomhedsdrift; hvad enten det er at afholde møder eller demonstrere produkter, virker denne udviklende teknologi meget lovende for at reformere den måde vi tænker forretning på.

AR gør det muligt at se et produkt i dets miljø, før det er færdigt. Dette værdifulde tilbud er for eksempel anvendeligt for møbelproducenter, der kan vise deres produkt frem for en potential kunde i dennes egen stue.

Tesla webAR

Brug AR oplevelser til at give din organisation succesoplevelse

Produkt udvikling

AR gør det muligt at se og teste prototyper hurtigt i et virtuelt rum. Tillader designere at opdage brugervenligheden og andre produktovervejelser tidligere og at lave rettelser i designfasen, før der bliver gjort investeringer i det.

Produkt visualisering

Gør reklame for dine produkter og services med augmented reality. Giv dine kunder mulighed for at interagere med dit brand eller produkt.

Personalisering

Tilføj forslag imens du shopper, giv dine kunder forslag om hvad de skal købe i augmented reality, baseret på deres personlige referencer.

Træning

Forbedre træning ved at øve virkelige situationer i en simulation. AR kan bruges til at skabe en situation der kan være svær at skabe i virkeligheden, så folk kan træne deres faglige kompetencer i et risiko frit virtuelt miljø.

Virtuel demo

See, explore the products and interact with key product features in a virtual space. The portability of the AR solution makes it cost effective and easier to schedule.

Lokation

Interager med dine kunder – giv information om de mest interessante produkter i butikken eller guide dem igennem et museum.

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring på +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin