Hvad er Augmented Reality?

ipad

Augmented reality (AR) er et live, direkte eller indirekte fysisk billede af et virkeligt miljø hvis elementer er augmented (eller supplementeret ) af computer-genererede sanse indtryk så som lyd, video, grafik eller GPS data.

Det er overlejringen af kamerabilledet på din smartphone, tablet, PC eller tilsluttede briller i realtid.

Augmented reality overlejre data oven på kamerabilledet på din smartphone, tablet eller PC, og tillader digital information at sameksistere med den fysiske verden. Som sådan, beriger Augmented reality den virkelige verden med digital information og medier, så som 3D modeller og videoer. Det er mindre fordybende end VR, men det lader brugeren se grafiske forbedringer til det virkelige, fysiske miljø, snarere end at skabe et helt nyt miljø.

Augmented Reality er et nyt værktøj til virksomheder fordi det er meningsfuldt – det tilføjer en kvantificerbar virksomhedsværdi.

For at bruge AR effektivt, er virksomheder nødt til at kigge på mulighederne for at udnytte teknologien til bedre at komme i kontakt med kunderne – og differentiere hvad du har at byde på – til køberne.

AR tilbyder iværksættere en måde at fuldstændigt forbedre den daglige virksomhedsdrift; hvad enten det er at afholde møder eller demonstrere produkter, virker denne udviklende teknologi meget lovende for at reformere den måde vi tænker forretning på.

AR gør det muligt at se et produkt i dets miljø, før det er færdigt. Dette værdifulde tilbud er for eksempel anvendeligt for møbelproducenter, der kan vise deres produkt frem for en potential kunde i dennes egen stue.

KOM I KONTAKT

Brug AR oplevelser til at hjælpe din organisation med at blive en succes

01Produkt udvikling

AR gør det muligt at se og teste prototyper hurtigt i et virtuelt rum. Tillader designere at opdage brugervenligheden og andre produktovervejelser tidligere og at lave rettelser i designfasen, før der bliver gjort investeringer i det.

02Lokation

Interager med dine kunder – giv information om de mest interessante produkter i butikken eller guide dem igennem et museum.

03Personalisering

Tilføj forslag imens du shopper, giv dine kunder forslag om hvad de skal købe i augmented reality, baseret på deres personlige referencer.

04Træning

Forbedre træning ved at træne virkelige situationer i en simulation. AR kan bruges til at skabe en situation der kan være svær at skabe i virkeligheden, så folk kan træne deres faglige kompetencer.

05Virtuel demo

Se, udforsk produkterne og inteager med produkternes hovedelementer i et virtuelt rum. Transportabiliteten af AR løsninger gør dem omkostningseffektive og nemmere at planlægge.

063D Viralt

Reklamer for dit produkt eller din service i augmented reality med interaktion, så som virale kendte til at promovere dit brand og engagere dit publikum.

Læs mere om Virtual Reality og Mixed Reality

Vores arbejde med Augmented Reality

Nothing found.

Vil du vide mere?Send os en email eller ring på +45 3323 2203

By submitting this form I agree to be contacted by Virsabi and that Virsabi will keep my data safe as set out in the privacy policy.