Fra vores studie i København, udforsker vi krydsfeltet mellem kreativitet og teknologi.

> Vores mission er at hjælpe organisationer anvende Virtual, Augmented og Mixed Reality for at skabe værdi!

Virsabi er et virtual reality bureau.

En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomhedskonsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

Vi er en kollektion af erfarne mennesker, der arbejder med VR med det mål at generere virksomhedsværdi for vores kunder. Vi er kommercielt orienterede og drevet af virksomhedsmål, dog samler vi os om anvendelsen af ny VR, AR og MR teknologi og det hurtigt voksende kreative miljø.

Vi accelererer ledere, teams og organisationer imod den fulde anvendelse af denne teknologi i en kommerciel kontekst.

Michael Harboe, CEO

mh@virsabi.com

Vi har indblik og erfaring der vil accelerere din rejse ind i andvendelsen af virtual og augmented reality

Vi er professionelle og inspirerede tænkere hvis udforskende tankegang lever i krydset mellem kreativitet og teknologi. Vi leverer ekspert råd til den fulde pakke af VR, AR og MR muligheder inkl. indholdsudvikling, storytelling, kreative koncepter, virksomhedsløsninger, CX, UX, platforme, hardware, software og VR strategier.

Vores partnere

NNIT

NNIT er et internationalt konsulentfirma der beskæftiger sig med udviklingen, implementeringen, valideringen og det operationelle af IT for life sciences industrien. De genererer værdi for deres klienter ved at behandle kundes IT som deres egen, mens de møder industriens strengeste lovmæssige krav.

Det primære fokus for partnerskabet mellem Virsabi og NNIT er, hvordan augmented reality og virtual reality kan blive anvendt i life science industrien og i danske produktionsvirksomheder.

Valcon

Valcon, et operations-konsulentfirma med Skandinaviske rødder, der hjælper virksomheder med at udvikle mål og operationelle processer og samtidigt forbinde de to med hvad Valcon kalder The How. Samarbejdet vil give fordele til klienter for Virsabi ligesom Valcon, hvor det samlede udbytte vil være værdifulde, innovative løsninger der involvere både ledelse, transformation og avanceret VR og AR teknologi. Virsabi og Valcon har samarbejdet på flere projekter for klienter inden for service af teknisk udstyr, konstruktionsadministration og det hastigt voksende felt for træning og on-boarding af medarbejdere med Virtual Reality som værktøj.

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring på +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin