VORES SERVICES

Udforsk de manger services Virsabi tilbyder

Virtual Reality

Vi udvikler banebrydende fordybende oplevelser i virtual reality til alle headset på markedet. Vi hjælper dig hele vejen fra business casen til distribution på headset.

Augmented Reality

Vis data oven på den virkelige verden og få adgang til det via din telefon, tablet eller headset. Vi udvikler fotorealistiske og skalerbare 3D-modeller og animationer til flere formål.

Mixed Reality

Brug pass-through-funktionen og bland virtuel og augmented reality i dit headset. Vi udvikler apps til fordybende oplevelser i dine fysiske omgivelser.

XR Consulting

Er XR-teknologi gavnlig for din organisation? Vores erfarne strategiske rådgivere hjælper dig med at identificere muligheder og udvikle business cases.

Events & XR-demoer

Få dit team, din ledergruppe eller dit netværk opdateret med de nyeste muligheder inden for den teknologiske udvikling. Du vil blive fordybet, engageret og klogere.

Ideations

De fleste grupper forlader vores sessioner fuld af gode ideer. Vi har udviklet en særligt værktøj til idésessioner, der sætter gang i løsningsorienteret kreativitet.

Events

Get ready to challenge reality

michael harboe presenting

Key note speaker

Lad dit publikum blive blæst igennem en tour de force af udviklingen og mulighederne med XR.

virtual reality headset presentation

VR & Vino

En kort tech talk, sjove og engagerende demoer – og vinsmagning. Fordi dit team fortjener det.

Studio

Lej vores lokaler

Hold dit eget event i vores historiske balsal i hjertet af København.

Mulmio - når du skal bruge B2B-kommunikation

Vores søsterselskab, Mulmio, løfter kommunikationen.

Ikke kun for os, men for nogle af de største industrivirksomheder i Danmark. De gør tekniske emner nemme at forstå for alle interessenter, og de hjælper ledere med klar og sikker kommunikation.

Læs mere på mulmio.com

virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo

Vil du vide mere?

Virsabi er en virksomhed, der udforsker krydsfeltet mellem kreativitet og teknologier og er en af ​​de første Virtual – og Augmented Reality dedikerede virksomheder, der tilbyder både forretningsrådgivning og teknisk udvikling til udnyttelse af Virtual Production, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og andre nye visualiseringsteknologier.