Hvad er
VIRTUAL REALITY?

Virtual Reality (VR) er et teknologisk medie, der gør det muligt for brugeren at være til stede i en virtuel verden. Det opleves i et VR-headset.

Det særlige ved VR ligger i evnen til fuldt ud at fordybe brugeren. Hjernen tror simpelthen på, at du er der, hvilket giver dig en mindeværdig oplevelse, uanset om det er et animeret 3D-univers eller en 360 graders video.

Virtual Reality til erhvervslivet

Følelsen af fordybelse og tilstedeværelse gør VR meget kraftfuld til træning og onboarding samt til at skabe brand-engagerende oplevelser.

Derfor indgår teknologien nu i førende brands strategier for vækst og udvikling.

Virtual Reality er en hurtigt voksende teknologi. VR-headset som Meta Quest er overkommelige og nemme at bruge, og efter lanceringen af Apple Vision Pro forventes flere førende tech-brands at komme på markedet.

Hvorfor investere i Virtual Reality?

Virtual Reality hjælper virksomheder til forbedringer

VR er så stærkt et værktøj til læring, fordi du som bruger er fordybet i oplevelsen. Du bliver ikke forstyrret og distraheret, som du gør med e-læring eller i et klasseværelse, og du er engageret i din krop såvel som med din hjerne. Derfor bruger et stigende antal virksomheder VR til træning og onboarding.

Virutal reality er også det perfekte medie til at fremvise produkter, allerede før de er produceret. Du kan konvertere f.eks. CAD-tegninger til 3D-modeller og lad dine kunder engagere sig i en digital tvilling af dit produkt som en del af købsoplevelsen. Du kan endda konvertere hele dit showroom fyldt med 3D-modeller af alle dine produkter til en virtuel verden og tage dine kunder med på en rundvisning – også selvom I er i hver jeres del af verden.

Vi skaber indhold til VR, og vi hjælper dig og din virksomhed med at implementere denne teknologi på et operationelt, taktisk og strategisk niveau.

Virsabi divider
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo

Vil du vide mere?

Virsabi er en virksomhed, der udforsker krydsfeltet mellem kreativitet og teknologier og er en af ​​de første Virtual – og Augmented Reality dedikerede virksomheder, der tilbyder både forretningsrådgivning og teknisk udvikling til udnyttelse af Virtual Production, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og andre nye visualiseringsteknologier.