Hvad er
VIRTUAL REALITY?

Virtual Reality er for alle

Virtual Reality  er en hurtigt voksende teknologi, og den er blevet let tilgængelig for både private og virksomheder. VR er allerede blevet et stærkt værktøj i spilindustrien, og er nu med til at udvikle massevis af industrier. Virtual reality’s markedstrend antyder at de tidlige tilsluttere vil gavne stort af de muligheder teknologien har skabt.

A medium composed of interactive computer simulations that sense the participant’s position and actions, providing synthetic feedback to one or more senses, giving the feeling of being immersed or being present in the simulation.

-Sherman and Craig

Nøgletallene

Industrien er sat til at vokse til $80 billioner USD inden 2025

Virtual Reality havde 171 millioner brugere ved udgangen af 2018.

I 2020 vil VR indbringe $61 billioner USD.

Virtual Reality i virksomheder

Hvorfor investere i Virtual Reality?

UDDANNELSE

VR åber op for at være tilstede i undervisning på en ny måde. Videnskab i feltet, oplev nye kulture på første hånd, genoplev historie, benyt visuelle modeller til at løse matematiske problemer.

EJENDOM

Skab en virtuel gennemgang af en lejlighed der endnu ikke er bygget, imponer klienter med nøjagtige skaleringer af virkelige møbler, huse, lejligheder i VR.

SUNDHED

VR bliver allerede brugt til at behandle psykologiske lidelser som social angst, fobier, PTSD m.m. VR bliver også brugt til træning og onboarding af personale i sundhedssektoren.

ENTERPRISE

Skab nye oplevelser til dine kunder, skab bedre ROI og operationel effektivitet, skab nye marketingskanaler og forøg salget af dit produkt.

REKLAME & MARKEDSFØRING

Benyt storytelling til at skabe film og reklamer som brugeren kan fordybe sig i, som bringer dem til en anden verden, som samtidigt formår at sætte fokus og omhandle produktet.

KUNST, DESIGN & MUSIK

Forøg kvaliteten og belejligheden ved produktionen af 3D design, forøg hastigheden af prototype produktioner, benyt VR til at skabe et interaktivt miljø, skab kunst i 3D i VR.

Virtual Reality hjælper virksomheder til forbedringer

Metoden der har vist sig at være den mest brugbare når man bruger VR i virksomhedsøjemed er når den bliver brugt som et produkt visualisering værktøj. VR kan forkorte salgs- og beslutningsprocessen såvel som at forbedre kundetilfredsheden. Den engagerer potentielle kunder igennem interaktive oplevelser.

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring på +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin