Mixed Reality

Denne teknologi har evnen til at øge effektiviteten, minimere fejl og optimere ​​processer til det maksimale. Det er genopfindelsen af ​​den bærbare computer.

Remote support

En bæredygtig og omkostningseffektiv løsning. Sænk dit CO2-fodaftryk.

Effektivitet

Digitaliser og optimer dine processer for at øge effektiviteten.

Handsfree

Del information ubesværet med et hovedmonteret kamera og display.
hololens mixed reality headset

HOLOLENS 2

Microsoft

Mixed Reality in business

Hvordan vi arbejder med Mixed Reality

Med Mixed Reality giver vi dine frontlinjemedarbejdere superkræfter. Det vil gøre det muligt for dine medarbejdere at udføre de samme opgaver hurtigere og med færre fejl. Det har aldrig været nemmere at dele information, og fjernsupport vil ændre den måde, du kommunikerer med kunder på.

Det hele er pakket ind i én enhed, og den har magten til at digitalisere processer på nye interessante måder, som vil skabe reel værdi for din virksomhed.

Mixed Reality under overfladen

Hvad er Mixed Reality?

Hvor Augmented Reality leveres gennem en håndholdt mobilenhed, det vil sige en smartphone eller en tablet, leveres Mixed Reality gennem hovedmonterede gennemsigtige briller. Mixed Reality er sammensmeltningen af ​​virkelige og virtuelle verdener for at producere nye miljøer og visualiseringer, hvor fysiske og digitale objekter sameksisterer og interagerer i realtid. For eksempel – forestil dig en kirurg, der har et digitalt lag, mens han udfører en operation, der giver detaljerede oplysninger om processen og patientens aktuelle tilstand, såsom blodtryk og andre vigtige indsigter. Begrebet mixed reality blev opfundet af Microsoft, da de lancerede Microsoft HoloLens i 2016. Udover at være hovedmonteret skiller mixed reality sig også ud fra Augmented Reality gennem en mere avanceret forståelse af det fysiske rum og evnen til at placere hologrammer i det rum. Udforsk dine digitale muligheder, lær om nye måder at være slank på, maksimer produktionen og minimer fejl. Vi kan hjælpe.

Remote Assist: En use case for HoloLens

At opdage præcis hvordan Mixed Reality bedst kan udnyttes er en stor opgave – mulighederne er uendelige. Remote Assist er en af de nyeste tilføjelser til den voksende mængde af apps til HoloLens, og den kan bedst beskrives som en meget avanceret form for Skype.

Remote Assist giver en HoloLens bruger mulighed for at komme i kontakt med eksperter der kan hjælpe med at fikse problemer ved brug af live virtual kommunikation. Eksperten har  mulighed for at se en live video fra HoloLensen, for derefter at tegne og tilføje grafikker  ovenpå billedet så HoloLens brugeren kan se dem i realtid. Problemløsning har aldrig været så hurtigt eller nemt. Dette er et fantastisk springbræt for virksomheder, der ønsker at udnytte HoloLens og Mixed Reality teknologien. Nedenunder kan du finde en kort video om Remote Assist applikationen på HoloLensen.

Mixed Reality i fremtiden

Hvad er fremtiden for Mixed Reality?

Analytikere som Gartner forudser, at hovedmonterede Mixed Reality-briller over tid vil erstatte de fleste af de fysiske skærme, som vi bruger i dag, herunder computerskærme, smartphones, tablets osv.

Augmented Reality er allerede tilgængelig på smartphones og tablets. Mixed Reality er i sin nu anden fase med HoloLens 2 fra Microsoft.

hololens mixed reality headset machinery jorgensen

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring på +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin