Hvad er webAR? 

Augmented reality har eksisteret i et stykke tid. Dog er det nu for første gang muligt at udnytte AR i din browser. Ny smartphone teknologi gør det muligt at aktivere og levere augmented reality oplevelser direkte igennem hjemmesider. Vi har udviklet en feature der på en hjemmeside indikerer at det er muligt at opleve produktet som en 3D model i AR, og med et tryk på en knap i browseren på en mobiltelefon eller tablet kan modellen blive placeret i den virkelige verden foran kameraet på det valgte device.

Skriv til os

Klik på billedet af vandhanen for at se den i augmented reality!

Det virker kun med iOS 12. Hvis du har et android device er du nødt til at væbne dig med tålmodighed lidt endnu.

Hvorfor har du brug for webAR?  

Værdien er den øgede interaktion som kunden kan have med et produkt som en 3D model i 1:1 størrelse, unden at være tvunget til at downloade en applikation. Det er en oplevelse der er med til blidt at skubbe kunden imod en beslutning om at købe produktet. Hvis du læser dette på din telefon, og det er et iOS device, så klik på billedet nedenunder for at se det i aktion.For almindelige dagligvare produkter har dette ikke den store indvirkning på købsbeslutningen, men for luksus produkter såsom designer møbler har det et stort potentiale for at øge konverteringsraten. Muligheden for at se produktet i den sammenhæng det skal bruges øger den følelsesmæssige tilknytning til produktet, og det kan gøre køberens endelige beslutning meget nemmere. Vi forudsiger at denne feature med tiden vil blive en standard, og en forventet feature hos ehandelshjemmesider, dog bliver den lige nu brugt af sælgere som en mulighed for at skille sig ud fra mængden og tilbyde kunderne noget ekstra. Kontakt os for at lære hvordan du kan tilbyde WebXR på din hjemmeside. 

Skriv til os

Oplev et udvalg af 3D modeller i AR

Hvis du ikke allerede er det, så få fat i en tablet eller smartphone der har iOS 12, og se 3D modellerne i AR i din browser lige med det samme. 

Læs mere om Virtual Reality og Augmented Reality.

Vil du vide mere?Send os en email eller ring på +45 3323 2203

By submitting this form I agree to be contacted by Virsabi and that Virsabi will keep my data safe as set out in the privacy policy.