Virsabi divider

Fra vores studie i København,

udforsker vi krydsfeltet mellem kreativitet og teknologi.

Kontakt info

Virsabi ApS
Bredgade 28 B, 2., 1260 København K
Denmark
+ 45 33 23 22 03
CVR. 38283146

BANK

Danske Bank
34090012106122
SWIFT DABADKKK
IBAN DK3530000012106122

Kom forbi vores kontor - vi elsker at vise frem for at fortælle. Send os en besked.

Besøg vores kontor i centrum af København.

VI ER HER FOR AT HJÆLPE

Kontakt en af ​​vores eksperter for at få en snak om, hvordan Virtual, Augmented og Mixed Reality kan hjælpe dig med at nå dine mål.

michael harboe presenting

Michael Harboe

Michael Harboe er grundlæggeren af ​​Virsabi. Hver dag udfordrer han, hvordan vi som samfund, virksomheder og organisationer kan bruge nye digitale værktøjer og teknologier til at skabe værdi, både i et økonomisk og bæredygtigt perspektiv. Michael rådgiver organisationer i at finde den bedste brug af XR og lignende teknologier.

Vision pro Jens

Jens Lauritsen

Jens Lauritsen (aka HoloJens) er vores Chief Product Officer. Hans primære fokus er på at bygge produkter, der hjælper vores kunder med at få mere værdi fra VR, AR og MR. Jens bruger også meget tid på at inspirere virksomheder og organisationer gennem oplæg og workshops. Hvis du vil dele dine ideer, så tag endelig kontakt.

Nadja Jul Dahl

Nadja Jul Dahl er strategisk rådgiver og din dør til en verden af ​​innovation og forretningsværdi med XR-teknologier. Nadja leder projekter, workshops og idésessioner, og hun har hjulpet nogle meget store brands med at finde det sweet spot, hvor engagerende og fordybende XR-oplevelser møder væsentlig forretningsværdi.

Ønsker du at slutte dig til os?

Vi er et team af passionerede multinationale eksperter, som samarbejder om at udforske og skabe fantastiske oplevelser.
Innovation, teknologi og kreativitet er Virsabis signaturmenu.

Send os din LinkedIn profil så vender vi tilbage for en snak.

Virsabi divider
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo

Vil du vide mere?

Virsabi er en virksomhed, der udforsker krydsfeltet mellem kreativitet og teknologier og er en af ​​de første Virtual – og Augmented Reality dedikerede virksomheder, der tilbyder både forretningsrådgivning og teknisk udvikling til udnyttelse af Virtual Production, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og andre nye visualiseringsteknologier.