Louis Poulsen produkter visualiseret i Augmented Reality

Augmented reailty er et imponerende visualiseringsværktøj, og i samarbejde med Louis Poulsen har vi lavet en applikation der kan netop det – visualisere Louis Poulsen produkter i augmented reality.

Augmented Reality App

Louis Poulsen

Design Re-designet

Augmented Reality er et visualiseringsværktøj

Louis Poulsen er en dansk virksomhed som producerer eksklusive designerlamper af høj kvalitet, hvor dualiteten mellem funktionalitet og design er i fokus. App’en bringer ved hjælp af augmented reality den fysiske butik til kunden. Den benytter sig af kameraet på en smartphone, og tillader brugeren at opleve, hvordan de ikoniske Louis Poulsen lamper vil se ud i eget hjem. Der er fire tilgængelige fotorealistiske modeller, som kan placeres over enhver horisontal overfalde. Brugeren er også i stand til at ændre materiale på lampen efter behov. App’en giver brugeren muligheden for at forelske sig i deres favorit lampe i deres eget hjem, allerede inden købet, så kunden ultimativt får valgt den helt rigtige lampe.

Værdien af augmented reality gennem produktvisualisering

App’en skaber opmærksomhed, fremskynder salgssprocessen og konverterer interesse til køb.

Muligheden for at placere og tilpasse lamper, hjælper kunder til at beslutte sig for, hvilket produkt der er det rigtige for dem, og forkorter dermed salgsprocessen betydeligt. For de fleste kunder er det at vælge den rigtige lampe en langsom og udfordrende process. Louis Poulsens lamper er eksklusive produkter med en dertil passende eksklusiv pris – jo mere hjælp kunder får til at vælge det rigtige produkt, jo bedre.

App’en findes til iOS, og vi opfordrer alle til at downloade den og prøve den af. Vi er glade for resultatet og ser frem til vores næste augmented reality projekt.

Kan du lide hvad du ser? Vi er altid på udkig efter nye spændende samarbejdspartnere til at udforske værdiskabende måder at gøre brug af augmented, virtual og mixed reality i virksomheder.

virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo

Vil du vide mere?

Virsabi er en virksomhed, der udforsker krydsfeltet mellem kreativitet og teknologier og er en af ​​de første Virtual – og Augmented Reality dedikerede virksomheder, der tilbyder både forretningsrådgivning og teknisk udvikling til udnyttelse af Virtual Production, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og andre nye visualiseringsteknologier.