Gør det let at vælge drømmekøkkenet

Kitchen Builder er appen, der lader dine kunder placere dine køkkener virtuelt i deres eget hjem, før de tager den endelige beslutning

Er du nysgerrig efter at høre mere? Fortæl os, hvordan vi kan kontakte dig, så vi kan tage en snak om, hvordan du giver dine kunder en unik købsoplevelse med Kitchen Builder.

Læg mere i dine kunders hænder

Med Kitchen Builder giver du dine kunder en unik oplevelse af selv at designe deres drømmekøkken – lige der, hvor det skal monteres.

Appen, som vi tilpasser til din virksomhed og dens behov og visuelle udtryk, lader kunderne lege med elementer, farver og materialer. Og den giver dem muligheden for at justere det hele, indtil de har skabt lige præcis det køkken, de drømmer om.

Skrot tegningen og lad kunden opleve køkkenet derhjemme

Kitchen Builder erstatter den gammeldags, flade tegning og lader kunden opleve køkkenet i sit eget hjem. Når kunden har valgt og placeret fotorealistiske 3D-modeller af køkkenets elementer, kan han eller hun gå rundt i sit nye køkken, før det overhovedet er bestilt.

Med den nyeste teknologi sikrer Kitchen Builder, at dine kunder får lige nøjagtigt det køkken, der passer bedst til deres hjem.

Overskueligt overblik over elementer og priser

Kunden kan nemt lave små og store justeringer, indtil det føles helt rigtigt

Nemt at opdatere appen, når du introducerer nye produkter, materialer og farver

Hjælp kunden med at tage de rigtige beslutninger, der passer ind i deres hjem

Avanceret, men brugervenlig teknologi viser dine produkter i reel størrelse

Optimeret salgsproces, der sparer ressourcer og giver en unik købsoplevelse

Sælg smartere med Kitchen Builder

Kitchen Builder er udviklet for at gøre det nemmere for forbrugeren at vælge og sammensætte sit nye køkken. Men appen er lige så meget til dig, som sælger køkkener. Kitchen Builder er nemlig det ultimative salgsværktøj, der optimerer din salgsproces, så du kan give dine kunder en endnu bedre oplevelse.

Lad os tale om, hvordan du kan bruge appen til at hjælpe dine kunder med at vælge lige præcis det køkken, der matcher deres behov og passer ind i deres hjem. Bare fortæl os, hvordan du vil høre fra os, så tager vi fat i dig for at tale om, hvordan din forretning – og dine kunder – får mest muligt ud af Kitchen Builder.

Vi bruger cookies til analyse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter, må vi antage, at du accepterer, og at du er tilfreds med det.