Jabra præsenterer lydlab i 360-grader video

En eksklusiv tur af Jabra's Lyd Lab i 360-grader video

Vi har optaget en eksklusiv 360 graders video af Jabra’s lydlaboratorie. I videoen tilbyder Jabra en virtual reality tour af deres lyd laboratorie som findes dybt inde i deres hovedkontor i Danmark, hvilket oftest er lukket for besøgende.

I denne 360-graders video får den besøgende et eksklusivt ‘behind the scenes’ indblik i den fascinerende rejse, som et lydprodukt fra Jabra gennemgår hele vejen fra ide til koncept. Undervejs får brugeren en følelse af fysisk at være tilstede i rummet sammen med guiden, mens man bliver bragt igennem et af de mest avancerede lydlaboratorier i verden.

Den kan findes her

Oplevelsen er blevet brugt ved en udstilling i Las Vegas samt ved andre messer og konferencer som Jabra har deltaget i. En simpel version af oplevelsen er tilgængelig for oven. Den er også tilgængelig på vores kontor, sammen med alle de andre spændende oplevelser vi lavet.

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring +45 3323 2203

Virsabi is a virtual reality studio.A technology house of developers and creatives, and one of the first Virtual Reality dedicated companies, offering business consultancy, advisory work and technical development for the utilization of Virtual Reality, Augmented Reality and Mixed Reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin