FLSmidth - Digitaliseringsstrategi i VR

FLSmidth lancerer internt deres nye globale strategi for, hvordan virksomheden vil løfte deres forretning digitalt. Strategien involverer alle medarbejdere globalt, og formålet er derfor ikke blot at informeres om strategien, men også at skabe forståelse for medarbejdernes egen rolle og udvikling i den transformation.

Digitaliserings-strategi

360° video

FLSmidth

FLSmidth præsenterer ambitiøs digitaliseringsstrategi i 360° video

Gennem dialoger mellem FLSmidth og Virsabi, om virtual realitys potentialer for at kommunikere på nye mere involverende og kognitiv stimulerende måder, blev løsningen at lave en 360° video til formidling af digitaliseringsprojektet. Oplevelsen skulle i første omgang lanceres ved et stor intert topmøde, hvor digitaliseringsprojektet skulle præsenteres. VR synes at være et oplagt medie at bruge, da det netop repræsenterede en af de mange teknologier, der i fremtiden forventes at komme til at præge udviklingen hos FLSmidth. Ud over at VR har en unik evne til at kommunikere på en immersiv måde, fik valget af VR dermed ligeledes en symbolsk betydning for formidlingen.

En effektiv process med gode resultater

Virsabi greb bolden og fik etableret rammerne for processen. Vi initierede initiativer i forhold til case-beskrivelse,fik gennemført lokationsbesøg, og optagelserne, hvor Virsabi stod for både teknik og instruktion.

Efter gennemført postproduktion og følgende godkendelses flow, blev filmen publiceret på en skjult FLSmidth kanal på YouTube. FLSmidths ambition om en nærværende fortælling om strategien lykkedes i høj grad.

”Virsabi leverede et samarbejde og et produkt, som vi er meget stolte af at dele med vores medarbejdere verden over. Den generede den ønskede opmærksomhed og involvering ved vores topmøde og indfriede dermed vores mål. Ud over det, så var opleverede vi en stor intern læringskurve i kommunikationsafdelingen ved at arbejde med VR, som et medie vi kommer til at gøre meget brug af fremover. Det var en god aha-oplevelse.

Tak et effektivt og godt samarbejde!” 

– Sofie Karen Lindberg, Senior Vice President – Group Communications, Group Marketing og Sustainability hos FLSmidth

virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo

Vil du vide mere?

Virsabi er en virksomhed, der udforsker krydsfeltet mellem kreativitet og teknologier og er en af ​​de første Virtual – og Augmented Reality dedikerede virksomheder, der tilbyder både forretningsrådgivning og teknisk udvikling til udnyttelse af Virtual Production, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og andre nye visualiseringsteknologier.