3D-modellering

Vi er eksperter i at bygge og implementere 3D-modeller i organisationer og kan hjælpe dig med at få mest ud af dine 3D-assets. Skab værdi ved at digitalisere dit produkt.

olive color chair

Ikke et fotografi, bare en velproduceret 3D-model

Hvorfor 3D?

Web-konfiguratorer, Augmented Reality og Virtual Reality kombineret med dine 3D-modeller kan skabe værdi for dig og dine kunder. At anvende 3D formatet til værdiskabelse er mere vigtigt end nogensinde fordi mulighederne er mange.

En helt anden brug ses i IKEAs katalog hvor 80% af deres modeller er opbygget i 3D. At bruge 3D-visualiseringer sparer IKEA penge på fotografering af møblerne, og giver en fleksibilitet i at udvikle kataloger til de lokale markeder. 

Gode 3D-modeller kan også gøre bestemte processer nemmere. Hvis en indretningsarkitekt ikke kan bruge jeres 3D-modeller til indrette det nye kontorkompleks, så vælger de ofte en anden leverandør.

Kunderne kan i dag prøve tøj på online, og fremover kræves det også, at indkøberne kan klæde deres modeller på online til deres web butikker. Det gør fotooptagelserne billigere og indkøberne kan handle hurtigere på nye tendenser.

3D skaber værdi

Besparelser

Gør eksisterende processer nemmere og nye tilgængelige ved at anvende 3D-modeller i din værdikæde.

Fleksible Produktpræsentationer

Vis dit produkt digitalt fra den bedste side, og hav fuld kontrol over præsentationen.

Customer Engagement

Lad dine kunder placere produktet i hjemmet, på deres arbejdsplads , eller hvor end de ønsker.

Lad dine kunder bruge dine 3D-modeller for at skabe mere salg

Det er i højere grad almindeligt, at kunder kan placere et ønsket produkt virtuelt hjemme i stuen eller på arbejdspladsen inden køb. Augmented Reality gør det muligt at placere produktet i dine kunders hænder, og det hjælper til at forkorte købsbeslutningen. Augmented Reality virker i mobile browsere hvilket gør det muligt at klikke på et givent produkt og øjeblikkeligt opleve det i rummet foran dig virtuelt, uden at skulle downloade en app.

Hvad er 3D-modeller?

3D-modeller er visuelle repræsentationer af objekter. Modellerne skal bygges op i 3D-software af en 3D artist. De enkelte dele skal passe sammen og størrelsesforholdet skal passe med virkeligheden.

Derefter skal overfladerne bygges op så de har den rette udtryk. Det kan være stoffet på stolen eller kjolen skal falde rigtigt. Træoverfladen eller læderet skal have det rette udtryk.

Se vores informative videoer som introduktion til 3D-formater

decoration furniture wood

Gevinsten

Brug af 3D-modeller kan skabe grundlag for en bedre og kortere købsprocess. Web-konfiguratorer kan hjælpe kunder til at få et personaliseret og unikt produkt, og WebAR kan placere produktet i kundernes hænder og øge dit customer-engagement.Designprocesser kan blive optimeret ved at flytte dele af fysisk arbejde over i et digitalt 3D-format, hvor mere kreativitet kan frigøres ved brug af færre materialer.Præsentationer af komplekse produkter kan gøres med højere overbevisning – tag f.eks. muligheden for at splitte dit produkt ad med et klik, og vise hvert enkelt del i et ekspanderet perspektiv, eller sæt fokus på specifikke dele der ligger til grundlag for produktets unique-selling-point.

Kom i gang

Vores eksperter er altid klar til at tage en snak om hvordan 3D-modeller kan anvendes i din virksomhed. Vi har en stor erfaring med både industri, tech og design branchen, og har en dyb forståelse af de mange veje til at skabe værdi med anvendelsen af 3D-modeller.

3d model render