Workshop

Få hele oplevelsen. Lad os inspirere dig til at identificere problemerne i din organisation, der kan løses med VR, AR og MR. Målet med workshoppen er at give dig dine egne ideer til, hvordan VR, AR og MR kan bruges til at skabe værdi i din organisation.

Præsentation of VR, AR and MR

Vi starter med at præsentere teknologierne. Du vil lære hvordan det startede, hvor det er i dag, og hvad mulighederne er nu og i fremtiden.

Demo af VR/AR/MR briller

Prøv det selv! Få hands-on oplevelser med teknologien med en af vores eksperter som guide.

Ideudvikling

Vi vil facilitere en ideudviklingsproces, hvor du inspireres til at få ideer på bordet. Brug dette som dit springbræt til at starte dit første VR/AR/MR projekt!

Præsentation & Demo

Vi ved af erfaring, at du ikke fuldt ud kan forstå VR, AR og MR, før du prøver det selv. At prøve det er det første skridt til at finde ud af, hvor du kan bruge denne teknologi i din organisation.

Snak med en ekspert

At gå ind i en dialog er et godt sted at starte. Vores eksperter hjælper dig med at forstå, hvad dit første skridt bør være, når du udforsker mulighederne for Virtual, Augmented og Mixed reality.

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring på +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

Workshop

Let us inspire you

Contact us and we will get back to you as soon as possible.

Demonstration

Let us inspire you

Contact us and we will get back to you as soon as possible.

Workshop

Lad os inspirere dig

Kontakt os, så vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Demonstration

Lad os inspirere dig

Kontakt os, så vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.