VR Revolutionerer arkitektur og design

VR immersiveness

For designere og arkitekter er billedet kernen i ethvert projekt. Men kommunikation og at få klientens godkendelse kan være en kamp. Arkitektoniske tegninger er svære at forstå for klienten og selv computervisualiseringer kan være svære for de fleste. Det er derfor den ægte revolution ligger i virtual og mixed reality. VR er det første medie der lader både designere og klienter visualisere de forskellige muligheder, at bygge og modificerer for forgodtbefindende, på et hvilket som helst stadie at projektrealiseringen. Du kan virkelig kigge indenfor, være indeni.

For arkitekten er projektet måske en drøm der bliver til virkelighed, men er det sammenhængende med din vision?

Det unikke ved denne oplevelse ligger i omfanget. Lige meget om du investerer i et nyt hovedkontor til virksomheden eller renoverer dit hjem, kan du invitere venner der helt ærligt vil fortælle dig omkring deres oplevelse. Der er en god chance for at du vil ændre en ulempe i tide og spare penge. Vælg lys, møbler, vælg mellem træ, sten eller marmorgulve – alting i et virkeligt perspektiv.

Spekulere du på hvordan dit hus vil se ud fyldt med mennesker? Hvordan det vil se ud tomt? Hvordan kommer det til at ændre sig i et vinterlandskab eller om ti år når de omkringliggende træer er vokset?

Change and modify your project instatnly Source: www.vroom.estate

Fordelene af at bruge VR kan koges ned til at reducere omkostningen af fejl og efterfølgende ændringer der dukker op i løbet af projektrealisationen.Alt indenfor rækkevidden af en controller, den eneste ting du skal gøre – tag brillerne på.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email