Virsabi rejser Danmark rundt for at gøre virksomheder klar til Extended Reality

Hvordan kan Extended Reality (XR) skabe værdi for din forretning?

I denne uge forsøgte vi at finde svar på det spørgsmål med hjælp fra danske forretningsledere – og vi fandt hundredvis af muligheder.

I samarbejde med Arbejdernes Landsbank tog vi på roadtrip på tværs af Danmark med vores Ideation Workshop. Her mødte vi flere end 200 engagerede forretningsledere fra WIN-netværket.

Ideation Workshoppen handler om mere end bare at sprede viden og begejstring for nye teknologier – den identificerer ideer, der skaber værdi for virksomhederne.

Hos Virsabi genererer vi forretningsværdi for firmaer ved brug af avancerede XR-løsninger. For at finde ud af, hvor vores løsninger kan gøre den største forskel, arbejder vi med virksomheder for at forstå deres virksomheds- eller industrispecifikke behov.

Under vores Ideation Workshop præsenterer vi teknologien og en række business cases, der inspirerer og vejleder forretningsledere i, hvordan de kan bruge XR og endnu vigtigere, hvordan XR kan tilføje værdi for dem.

Undervejs nedskriver deltagerne deres idéer til, hvordan XR kan gøre en forskel i deres forretning. Efter et par timer har vi en lang liste af idéer og muligheder for forskellige virksomheder og industrier.

Nogle idéer er sjove og kommer ikke ud af lokalet. Andre idéer kan gøre en kæmpe forskel for en virksomheds fremtidige produktion, og vi sætter os snart ned og diskuterer en implementeringsplan for nogle af disse idéer. Det er nemlig ikke så svært at komme i gang med XR, som du måske går rundt og tror!

Tag fat i os, hvis du er interesseret i selv at opleve Ideation Workshoppen med din virksomhed eller dit netværk.

For at lære mere om, hvordan XR er blevet brugt i forretningsøjemed, for eksempel til at oplære nye medarbejdere, optimere service- og vedligeholdelsesprocedurer eller til at skabe en helt ny købsoplevelse, så kig forbi Virsabi.com/cases.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin