Superhero lady - metaverse

Vi står på mål for kærligheden

Det er Pride-uge i København, og lige som mange andre virksomheder har vi farvet vores logoer på de sociale medier i regnbuens farver.

Hvorfor? Fordi vi er nødt til at tro på, at det betyder noget. Og da vores motto er “Challenge Reality,” er det mindste, vi kan gøre, at vise, at vi ønsker at udfordre den ubehagelige virkelighed, som alt for mange LBGT+ personer rundt om i verden stadig møder hver dag.

Vi er et lille team, og vores indflydelse på omverdenen er begrænset. Men hvis du ikke starter med dig selv, hvor starter du så?

Hver dag ser vi selv fordelene ved at bringe mennesker med forskellige baggrunde sammen i vores teams. Forskellige nationaliteter, forskellige køn og forskellige sociale og uddannelsesmæssige baggrunde giver simpelthen bedre virtuelle og augmented reality-oplevelser for vores kunder.

I en virksomhed som vores har vi brug for nogle meget udadvendte og kreative hjerner, vi har brug for nogen, der kværner gennem rapporter og fjerne hjørner af internettet for at være på forkant med de nyeste tendenser inden for teknologi, og vi har brug for de it-folk, der læser og skriver kode hurtigere, end de fleste af os kan læse og skrive almindelig tekst. Hvis vi ikke respekterede og værnede om hinandens personligheder, ville vi levere halv så god kvalitet på dobbelt så lang tid.

Det er sådan, vi ved, at mangfoldighed og inklusion betyder noget.

Men det er jo ‘bare business’. Det vigtigste er kærlighed. Og vi står på mål for kærligheden – i alle regnbuens farver.

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og et af de første Virtual Reality-dedikerede firmaer, der tilbyder virksomhedskonsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin