Træning

Træning i VR: Virtual reality er det mest effektive værktøj til træning og onboarding. Den fordybende oplevelse i virtual reality får træningsoplevelsen til at hænge fast i din hukommelse. Med det fysiske aspekt slår træning i VR både e-læring og klasseundervisning.

Virtual Reality

Virtual reality lader dig øve opgaverne igen og igen i dit eget tempo uden at blive forstyrret, og du undgår at rejse til træningsfaciliteter.

Augmented Reality

Med augmented reality kan selv nye medarbejdere blive guidet digitalt til at udføre komplekse opgaver. Træning i AR gør onboarding hurtig og sikker.

Workshop

Besøg vores workshop, hvor du kan afprøve træningen i VR. Du vil lære, hvordan virtual og augmented reality kan booste din træning og onboarding.

VR redefinerer din træning

Træning i VR

I din virtual reality-træning bruger vi 3D-modeller af dine produkter og faciliteter for at gøre træningen meget tæt på den virkelige oplevelse. Vi udvikler træningsoplevelser for virksomheder som Jabra, Maersk Training, IKEA, DSB og Novo Nordisk Life Foundation.

Undersøgelser fra konsulentfirmaet PwC viser, at VR-elever sammenlignet med klassekammerater trænes 4 gange hurtigere, 275 % mere selvtillid ved anvendelse af de færdigheder, de har lært efter træning, og fire gange mere fokuserede end e-learning-kammerater.

Ræk ud og begynd at udnytte fordelene ved at træne i virtual reality.

Jens Lauritsen

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring på +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.