Torben, we have a problem

Nogle gange er Torben den eneste, der ved, hvordan problemet løses hurtigt. Nogle gange er Torben på den anden side af jorden. Med HoloLens eller RealWear kan Torben alligevel være på plads i løbet af få minutter.

Tiden, hvor det sejeste job i verden var at rejse verden rundt som firmaet tekniske specialist, er forbi. Det er som om, at den yngre generation ikke rigtigt kan se pointen i at bruge 20+ timer op et fly for et hurtigt besøg i et land langt væk, hvor det eneste de ser, inden de flyver hjem igen, er en fabrik indefra og et kedeligt hotelværelse. Godt for klimaet, og godt for deres familier.

Men det er stadig cool at være firmaets tekniske specialist. Og hvis du er ’en Torben’, kan du heldigvis stadig gøre brug af din ekspertise over hele kloden, mens du stadig har mulighed for at hente børn og være hjemme til middag med familien.

Hvis bare de lokale serviceteknikere har adgang til HoloLens eller RealWear, kan I bruge remote collaboration, hvor du kan guide dem igennem næsten alle tekniske processer.

Sådan virker det

”Et skridt til højre, lidt tættere på, se – lige der, hvor jeg har tegnet en pil. Nu kan du åbne ventilen.”

Sådan kunne Torben guide den lokale servicetekniker John. John har en HoloLens på og deltager i et helt almindeligt Microsoft Teams-møde fra HoloLensen.

Torben kan se alt, hvad John ser, og Torben kan tegne pile, cirkler – eller hvad som helst, faktisk – i et digitalt lag, som John kan se i sin HoloLens. Pilen bliver der, hvor Torben tegner den, så selv hvis John bevæger sig væk, bliver han aldrig i tvivl om, hvilken ventil han skal åbne.

Nemt og hurtigt i gang

Vil du have din egen HoloLens, eller en gratis workshop til at komme i gang?

Nemt og hurtigt i gang

Det siger næsten sig selv, at Torben og John også kan sende fotos, video og andre filer frem og tilbage, for at gøre det nemmere for John at løse problemet.

”Det er virkelig nemt at sætte op og komme i gang. Remote collaboration løser ikke alle problemer – nogle gange skal du bare have hænderne på udstyres for at lokalisere problemet – men vores kunder vurderer, at cirka syv ud af ti tilfælde, der normalt ville kræve, at en tekniker var til stede på sitet for at løse problemet, kan klares med remote collaboration,” siger Jens Lauritsen, Chief Produkt Officer i Virsabi.

En del af årsagen til den store succesrate er, at Torben ikke behøver være den eneste ekspert i mødet. Da det er et helt almindeligt Teams-møde, kan alle virksomhedens eksperter fra hele verden deltage i mødet og være med til at løse problemet.

Accelereret af corona

Førende virksomheder har haft øjnene rettet mod remote collaboration i nogle år, men det krævede en pandemi at accelerere det. Rejserestriktionerne satte fart i processen for mange af Virsabis kunder, og ingen af dem har planer om at gå tilbage til den gamle måde.

”Tværtimod så begynder de at finde flere måder, hvor augmented reality kan give værdi i deres dagligdag på tværs af geografier. Remote collaboration er den lavthængende frugt, og når først de bliver fortrolige med HoloLens og RealWear føder det nye, gode idéer,” siger Jens Lauritsen.

Book en gratis workshop

For nye kunder til at komme i gang

I samarbejde med os vil du identificere udfordringer i din organisation, som du kan løse ved hjælp af RealWear eller HoloLens teknologi. Sammen genererer vi ideer til, hvordan du kan bruge teknologien til at skabe værdi i hele din organisation.

Præsentation af VR, AR and MR

Du får en præsentation af teknologierne. Lær, hvor de stammer fra, hvor de er i dag, og hvordan du kan bruge dem i din virksomhed.

VR/AR/MR device demo

Prøv det selv! Få hands-on erfaring med teknologierne. Vores eksperter står ved din side og guider dig gennem oplevelserne.

Ideationsproces

Blive inspireret. Vi vil facilitere en idéproces, hvor du bringer ideer til bordet. Det første skridt i at bruge VR / AR / MR til at få en konkurrencefordel i din branche.

Kom i kontakt

Hos Virsabi er vi klar til at møde dine kunder, der hvor de befinder sig - derhjemme. Lad os snakke sammen om hvordan vi kan skabe den rigtige løsning for dig.

Workshop

Lad os inspirere dig

Kontakt os, så vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Workshop

Lad os inspirere dig

Kontakt os, så vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin