To grunde til hvorfor Virtual Reality netop er blevet meget bedre

Hos Virsabi overvåger vi nøje, som virtuel reality bliver mere populært. Det er ekstremt vigtigt for vores team at være opdaterede på alle de nyeste udviklinger af både hardware og software. Og vi elsker at eksperimentere med begge! Det er derfor, de to sidste nye bekendtgørelser fra HTC Vive og Microsofts udviklere, for os til at tro at virtuel reality oplevelser og kvalitet lige blev en lille smule bedre.

Virtuel reality der er til at betale

De seneste nyheder fra Microsofts Build udvikler konference er meget lovende og fuld af forudbestillinger på udvikler udgaven af deres første Windows 10 headsets, lavet af Acer og HP, der nu er tilgængelige. Hvorfor er det så vigtigt? Acers sæt er det billigste avancerede VR apparat. Det kan blive leveret for $299.

Det indeholder to 2.89 tommer LCD-skærme med en opløsning på 1440 x 1440 pr øje, med et samlet synsfelt (FOV) på 95 grader og en opdateringshastighed på 90Hz. Det har et 3.5mm jackstik der giver mulighed for høretelefon og mikrofon understøttelse, og et frontdisplay der kan slås op. Headsettet forbindes til en Windows 10 PC med et enkelt, fire meter langt kabel der har både HDMI og USB 3.0 forbindelse – lyder nemt, gør det ikke?

HTC Vive bliver trådløs

Indtil nu har du hver gang du har taget et headset på kunnet føle det som om at du var tøjret til noget. Den følelse har haft en stor indvirkning på VR oplevelsen, ved at minde brugeren om de fysiske omgivelser, og derved ikke lade brugeren blive fuldt fordybet i den virtuelle verden. Men dette vil snart ændre sig, takket være en af Vive X accelerator deltager, TPCAST. Dette team kom op med en måde at slippe af med bundet af ledninger der er tilsluttet Vive Headsettet. TPCAST er en trådløs tilføjelse med en modtager/sender boks og et batteri der placeres på toppen af selve headsettet.

Det trådløse opgraderingssæt for HTC Vive er allerede begyndt at blive sendt ud i Kina. I januar 2017 demonstrerede HTC det nye apparat og annoncerede TPCAST løsningen vil blive sat til salg i USA for $249. den pris inkludere headsettets trådløse modtager, sender og et batteri der har op til 90-120 minutters batterilevetid.

Videoen nedenunder forklare det hele i detajler:

Hvis vi er sikre på en ting, er det dette: fremtiden for VR er ubundet og det er en del af vores hverdagsliv.

Er du enig eller uenig? Kommenter nedenunder.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email