Vi guider virksomheder i anvendelsen af Virtual, Augmented og Mixed Reality

Fra vores kontor i Københavns centrum, hjælper vi virksomheder med at udnytte forretningspotentialet i virtual, augmented og mixed reality. Vi skaber inspirerende, engagerende og uddannelsesmæssigt indhold, der genererer kommerciel værdi. Vi er en kreativ produktions partner, der arbejder med virksomheder, mærker og organisationer for at skabe fordybende Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), og 360° video oplevelser for in-store butikoplevelser, lokationsbesøg, produkt visualisering, og træning. Vi udvikler Mixed Reality applikationer fo 4.0 produktioner og driftsmæssig optimering med Microsoft HoloLens.

Cases

Vi har indblik og erfaring der vil accelerere din rejse ind i virtual reality

Baseret i København, lever vores udforskende tankegang i krydsfeltet mellem kreativitet og teknologi

Virsabi er et virtual reality studio.En teknologisk enhed af strategikere, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomhedskonsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.Vi er en kollektion af erfarne mennesker, der arbejder med VR med det mål at genererer virksomhedsværdi for vores kunder.Vi er kommercielt orienterede og drevet af virksomhedsmål, dog samler vi os om anvendelsen af ny VR, AR og MR teknologi og det hurtigt voksende kreative miljø. Vi er professionelle og inspirerede tænkere hvis udforskende tankegang lever i krydset mellem kreativitet og teknologi.Vi leverer ekspert råd til den fulde pakke af VR, AR og MR muligheder inkl. indholdsskabelse, storytelling, kreative koncepter, virksomhedsløsninger, CX, UX, platforme, hardware, software og VR strategier Vi accelerer ledere, teams og organisationer imod den fulde anvendelse af denne teknologi i en kommerciel kontekst. 

Virksomheder vi arbejder med

Ramboll Logo
Aller Media Augmented Reality
ACT Global Logo

Virksomheder vi samarbejder med

B&O
Höganäs
Jabra
Man
Rambøll
DTM
Ikea
Prose logo

Vil du vide mere?Send os en besked herunder, en mail eller ring på +45 3323 2203 

By submitting this form I agree to be contacted by Virsabi and that Virsabi will keep my data safe as set out in the privacy policy.