Som et Teams-møde på steroider

Med HoloLens og Microsoft Mesh kan du holde virtuelle møder, hvor I arbejder med samme 3D-modeller og kan interagere med dem fysisk. Teknologien er ideel, hvis du ønsker informationsdeling af høj kvalitet samtidig med, at I får følelsen af at være i samme fysiske rum.

Erstat Zoom-møderne med HoloLens-møder

Samarbejder du ofte med andre på tværs af tid og sted, kan du med fordel investere i HoloLens. 

Med de virtuelle briller kan du og dine kollegaer ikke blot kommunikere med hinanden, som var I på samme sted, men I kan interagere fysisk med de samme 3D-modeller, selv om I er hver sit sted i verden. Det tager vidensdeling til et helt nyt niveau. 

“Microsoft Mesh giver mulighed for at arbejde sammen på trods af, at man står vidt forskellige steder. Her kigger vi på fordækket af et skib i 3D. Der er flere mennesker: nogle er i same rum, og andre deltager i mødet fra distancen. Kunderne får mulighed for at se 3D-modellen og kan lave ændringer, kommunikere og visualisere, hvordan tingene virker,” siger Jens Lauritsen, produktchef i Virsabi. 

 

hololens mixed reality (MR) headset

HoloLens optimerer designprocessen

Når der er kort tid til deadline, eller det er svært at finde tid til at få kunden til at verificere designet, er HoloLens det ideelle værktøj. Med 3D-modellerne er det nemlig muligt at forkorte designprocessen:  

”Designprocessen af en produktionslinje, et fartøj eller en bygning kan blive reduceret betydeligt, fordi det er nemt at forstå og nemt at lave justeringer,” siger Jens Lauritsen.  

Få mere ud af samarbejdet og arbejdstiden med HoloLens. 

IT-haj eller ej, HoloLens er til dig

Du behøver ikke være IT-haj for at få glæde af HoloLens, og mulighederne rækker langt udover at holde møder i Mesh.  

Vi hjælper dig og dine kolleger i gang med at identificere og udnytte de fordele, HoloLens giver til præcis jeres forretning, så enhver, der vil procesoptimere og informationsdele på en ny og lærerig måde, kan få glæde af HoloLens.  

Virsabi har en masse kompetente eksperter, der står klar til at hjælpe dig i gang med teknologien og dermed de første skridt ind i metaverset.  

Teknologi til alverdens brancher

Virsabi hjælper i dag kunder inden for stort set alle brancher og industrier. Derfor er vi overbeviste om, at vi også kan tage din virksomhed til nye teknologiske højder.  

Kontakt en af vores rådgivere for at høre mere om, hvordan HoloLens kan gøre en positiv forskel i din virksomhed.  

Kom i kontakt

Hos Virsabi er vi klar til at møde dine kunder, der hvor de befinder sig - derhjemme. Lad os snakke sammen om hvordan vi kan skabe den rigtige løsning for dig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email