Skab ideelle rammer for læring med VR, AR og analog hjernetræning

Fokus og fordybelse er vejen til god læring. VR hjælper med begge dele, og på et morgenmøde hos Virsabi fik de fremmødte gode eksempler på, hvordan de også kan træne deres mentale kapacitet med analog hjernetræning.

Hos Virsabi er vi optagede af, hvordan man fremmer meningsfuld læring i virksomheder gennem virtuelle teknologier og aktiv brug af kroppen. Derfor afholdt vi et aktivt morgenmøde sammen med virksomheden Mind Social, hvor deltagere fra forskellige virksomheder fik praktiske eksempler på, hvordan digital læring og analog hjernetræning kan øge fokus hos medarbejdere og optimere læringsprocesser.

Solid onboarding og læring med VR og AR

Teknologien bag VR og AR skaber visuelle brugeroplevelser. Med VR-briller kommer du ind i en ny verden, der ligner scenarier fra virkeligheden, mens du er afskærmet fra rummet omkring dig. Derfor fordyber du dig i oplevelsen og er fuldt fokuseret. Brillerne sørger samtidig for en grundig indlæring, da du kan afspille scenarierne igen og igen.

På mødet fik en række medarbejdere fra flere virksomheder mulighed for at prøve både VR- og AR-briller. Her var det tydeligt, at de var optagede af, hvad de oplevede inde i den virtuelle verden, eller fuldt engagerede i det digitale lag ovenpå virkeligheden i de forskellige AR-oplevelser. De var hverken distraherede af telefonen, omgivelserne eller noget tredje.

VR og AR skaber fokus og er optimale værktøjer i forbindelse med onboarding og styrkelsen af eksisterende medarbejderes kompetencer.

En gæst til morgenmødet prøver AR-briller

Mentalt overskud og skarphed med analog hjernetræning

Analog hjernetræning foregår ved aktiv brug af kroppen, hvor man lærer, hvordan hjernen kommer i topform. En hjerne i topform betyder, at man kan træffe bedre beslutninger, har mentalt overskud og får bedre samarbejdsevner.

På mødet demonstrerede Mind Social, hvordan man gennem kombinationsøvelser og boldkast med en partner kan lære at bevare fokus og samarbejde optimalt. Udfordringen i aktiviteterne var med til at understrege vigtige pointer, man kan lære af og bruge i sin hverdag.

Med analog hjernetræning kan du derfor forbedre din mentale kapacitet, få veloplagte medarbejdere med overskud, som fordyber sig i de enkelte arbejdsopgaver, og få styrket samarbejdsevner.

Følg os på Linkedin for flere nyheder

Sikre fordybelse og opnå gode resultater

Med virtuelle teknologier og analog hjernetræning kan medarbejderne fordybe sig i læringsprocesser og arbejdsopgaver. Det øgede fokus giver gode og effektive arbejdsresultater og optimale samarbejdsevner, som er fordelagtig i arbejdsrelaterede sammenhænge.

Kom i kontakt

Hos Virsabi er vi klar til at hjælpe dig med at møde dine kunder, der hvor de befinder sig - derhjemme. Lad os snakke sammen om hvordan vi kan skabe den rigtige løsning for dig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin