Salg og marketing

Boost dit salg med VR og AR: Virtual og augmented reality engagerer, forklarer og underholder som ingen anden teknologi. Lad dine kunder fordybe sig i dine produkter med VR, og lad dem placere dine produkter i deres egne fysiske rammer med AR.

Virtual Reality

Virtual reality lader dig tage kunder til ellers utilgængelige steder. Perfekt til at fremvise store eller komplekse produkter og processer på messer.

Augmented Reality

Augmented reality lader dine kunder se dit produkt lige foran dem. Forklar det i detaljer, engager dem, og vis dem, hvordan det passer ind i deres omgivelser.

WebAR

Øg konverteringsraterne fra din hjemmeside med 3D-modeller i augmented reality, der kører direkte fra browseren. WebAR er fremtiden for e-handel.

Marketing i en virtuel verden

Salgets digitale virkelighed

Forbrugere vil have oplevelser – ikke kun produkter på hylderne. Det gælder i B2B og B2C. Og kunderejsen bliver mere digital. Du kan bruge virtual og augmented reality til at give oplevelser i den digitale del af din kunderejse.

Virtual og augmented reality har ubegrænset potentiale inden for markedsføring. Fra at vise kunder indersiden af stort industrielt udstyr, som vi gjorde for FLSmidth i virtual reality, til at engagere kunder i at bruge augmented reality til at placere dine produkter digitalt forskellige steder i den virkelige verden og dele det online.

Har du nogensinde ønsket, at du kunne se en lampe eller en sofa i dit hjem, før du købte den? Augmented reality øger konverteringsraterne i e-handel med så meget som 90 % ifølge Shopify. Vi kan gøre 3D-modeller af dine produkter tilgængelige som AR-modeller direkte fra browseren. Vi kalder det WebAR.

Jens Lauritsen

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring på +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.