Remote support

Få superkræfter med Mixed Reality: Remote support og remote collaboration ved hjælp af Mixed eller  Augmented Reality er en supermagt for frontlinjemedarbejdere. Eksperter fra hvor som helst i verden kan se, hvad de ser, og guide dem til at udføre enhver opgave verbalt, med video og tilføje notationer i et digitalt lag oven på den virkelige verden.

Mixed Reality

Remote Support i Mixed Reality optimerer enhver proces. Eksperter fra hvor som helst kan guide dig ved hjælp af kamera, stemme og et digitalt lag i dit synsfelt.

Augmented Reality

Tilføj et digitalt lag oven på din arbejdsopgave og guide brugerne til brug af forskellige funktioner, mens de har hænderne fri til at udføre opgaven. Se aldrig efter manualen igen.

Workshop

Oplev mulighederne for Remote Support på en workshop, hvor vi definerer forretningspotentialet med augmented og mixed reality for din virksomhed.

Samarbejde over distancer i 

Mixed Reality

Mixed Reality giver superkræfter

De dage, hvor din bedste tekniske ekspert skulle rejse halvvejs rundt om kloden for at slå et stykke udstyr med en hammer, er forbi. Med remote collaboration ved hjælp af Mixed Reality i HoloLens eller RealWear kan de guide enhver frontlinjemedarbejder til at svinge hammeren på det rigtige sted.

Så længe du kan oprette en internetforbindelse, kan du reducere rejsen til et minimum, og fjernsamarbejde fungerer endda for vedligeholdelse på fjerntliggende steder som offshore-platforme og miner.

Flere af vores kunder bruger det til Factory Acceptance Tests med den ekstra fordel, at flere eksperter kan deltage i testen uden at skulle rejse.

Jens Lauritsen

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring på +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.