Prose Visualiseret i Virtual Reality

Denne virtual reality oplevelse var designet til at skabe forretnings lead’s og indsigt i værdien af arbejde udført af Prose.

Prose er en ingeniørvirksomhed. De stræber efter at skabe transportsystemer der er sikre, økonomiske, miljøvenlige og som der ikke kræver megen vedligeholdelse. I samarbejde med Prose skabte Virsabi en VR oplevelse der visuelt imponerer og engagerer Prose’s nuværende og potentielle kunder.

Virtual Reality Oplevelse

Prose

Produktfremvisning

Oplevelsen, historien

Seeren bliver placeret på en virtuel togstation – futuristisk, minimalistisk og visuelt tiltrækkende. I distancen nærmer et tog sig med høj hastighed, og som det passerer på sporet foran seeren, bliver en del af toget, der er omarbejdet af et team hos Prose, placeret foran seeren. En detaljeret model bliver præsenteret med en beskrivende voiceover, der leverer salgs pointen for den specifikke Prose løsning.

En engagerende oplevelse designet til at skabe interesse

Kunder er engagerede mens de navigerer igennem oplevelsen i VR for at udforske fire forskellige transportsystemer som Prose har skabt. Hver model bruger farver og animationer til at fremhæve specifikke dele af systemerne igennem de 4 præsentationer. Der er en interaktiv menu der tillader brugeren at vælge mellem disse fire til enhver tid, for at få en grundig visuel præsentation af hver enkelt model.

Oplevelsen blev først brugt på InnoTrans udstillingen i Berlin i 2018. VR trives i miljøer som disse fordi det fordyber brugeren i Prose’s verden, ved at give en  udistraheret og mindeværdig oplevelse for potentielle kunder. Tilskuere kan følge oplevelsen på en storskærm ved siden af seeren der har VR brillerne på, øger den opmærksomhed Prose kan skabe i et konkurrencepræget miljø så som en messe.

Kan du lide hvad du ser? Vi er altid på udkig efter nye samarbejder for at udforske værdifulde måder at anvende VR, såvel som AR og MR på i virksomheder.

virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo

Vil du vide mere?

Virsabi er en virksomhed, der udforsker krydsfeltet mellem kreativitet og teknologier og er en af ​​de første Virtual – og Augmented Reality dedikerede virksomheder, der tilbyder både forretningsrådgivning og teknisk udvikling til udnyttelse af Virtual Production, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og andre nye visualiseringsteknologier.