Process Optimization

AR gør arbejdet nemmere: Hav begge hænder fri til at udføre opgaven, få vist manualen i et digitalt lag oven på udstyret, og få fjernsupport fra en ekspert, der ser, hvad du ser, og kan sætte digitale markører i dit synsfelt. Augmented og Mixed Reality optimerer og digitaliserer dine processer.

Mixed Reality

Remote Support i Mixed Reality optimerer enhver proces. Eksperter fra hvor som helst kan guide dig ved hjælp af kamera, stemme og et digitalt lag i dit synsfelt.

Augmented Reality

Tilføj et digitalt lag oven på din arbejdsopgave og guide brugerne til brug af forskellige funktioner, mens de har hænderne fri til at udføre opgaven. Led aldrig efter manualen igen.

Devices

Har du brug for en HoloLens eller RealWear for at udnytte fordelene ved procesoptimering ved hjælp af Augmented eller Mixed Reality? Lad os guide dig til den rigtige løsning.

AR optimerer dine forretningsprocesser

Optimer med Augmented Reality

Fjern alle de små tidskrævende detaljer. Hav al den information, du har brug for, tilgængelig med et fingerknips, og hav hænderne fri til at udføre opgaven til enhver tid. Mulighederne for procesoptimering med Augmented og Mixed Reality er næsten uendelige.

Med HoloLens eller RealWear har du en kraftfuld computer på hovedet. Du kan dokumentere dit arbejde på farten, du kan deltage i et Teams-møde og få hjælp fra en ekspert, eller du kan bestille reservedele direkte fra headsettet.

Eller hvad med en trin-for-trin guide i et digitalt lag oven på dine omgivelser for at fremskynde træning og onboarding?

Ræk ud og lad os finde dit potentiale for procesoptimering.

Jens Lauritsen

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring på +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.