Overraskende salgstal for VR briller afsløret

”2016 var ikke ’the year of VR’. Det var det år der var starten for VR.” – påstår redaktører på Kotaku, og vi kunne ikke være mere enige. Hvis du tænker: er det værd at investere i VR? Er efterspørgslen virkelig så høj som forventet? Kast et blik på disse tal fordi de taler for sig selv.

Sony overgår konkurrenterne

I slutningen af februar, efter fire måneders tilgængelighed på markedet, har Sony solgt 915.000 par af deres Playstation VR headsets. I et interview med The New York Times, tilstår Andrew House, Sony Entertainment CEO at omsætningen er på vej til at overgå firmaets egen forventning om at sælge 1 million par på seks måneder.

Google Cardboard rammer 10 millioner Cardboard VR headsets

Siden den første optræden i 2014 har Google afsendt 10 millioner af deres Cardboard. Google Play har ramt 160 millioner downloads af Cardboard apps og tallet er stadig stigende. Derudover har 30 af Cardboard titlerne nået over en million downloads hver. Som oplyst af Google, inkludere de officielle data også VR briller til mobiltelefoner der ikke er officielle Cardboard headsets, men som stadig kan bruges med Cardboard apps.

Hvis du vil vide hvorfor interessen i virtual reality bliver ved med at stige, hvorfor den opnår større popularitet hos iværksættere, så besøg vores arbejdsplads i København. Du vil få en chance for at prøve alle VR headsets, og finde ud af hvad der kunne være en løsning for din virksomhed. Vores professionelle team vil hjælpe dig med at svare på ethvert spørgsmål.

Vi ser frem til at møde dig!

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Stay informed

Get VR and AR updates on Linkedin