Oh Land & B&O Play i intim VR oplevelse

Lad dig blive forført af Oh Land i Virtual Reality

Vi satte et 360° kamera i et studie med Oh Land for at fange en oplevelse som ingen anden. I kombination med B&O og komforten af en speciel 360° stol, får kunder en chance for at opleve en intim koncert med Oh Land.

Du får en helt ny og unik musik oplevelse med ambisonic lyd i B&O høretelefoner, i kombination med følelsen af at være tilstede i denne 360° VR video oplevelse, som kan findes hos en af B&O’s butikker eller hos en af deres forhandlere.

Udover en usædvanlig VR oplevelse, får du lov til at opleve Oh Land synge en helt ny sang, der ikke er blevet udgivet endnu. En fantastisk gave for alle Oh Land’s fans.

B&O and Oh Land VR experience
B&O and Oh Land VR experience

Du kan finde Oh Land virtual reality oplevelsen her

Oplevelsen har rejst rundt i Danmark over de sidste måneder og har besøgt Magasin, Hi-Fi Klubben, Elgiganten, Humac og Bang & Olufsen. Nu går rejsen videre til både Tyskland og England.

Siden lanceringen er enheden, som oplevelsen er leveret med skiftet ud med den nye Oculus Go, hvilket er et spændende nyt VR-headset som i høj grad forbedre kvaliteten og realismen af oplevelsen.

Oplevelsen er også tilgængelig på vores kontor sammen med alle de andre spændende projekter vi har lavet.

Bag scenen

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring +45 3323 2203

Virsabi er en virtual og augmented reality dedikeret tech virksomhed. En samling af eksperter, udviklere og kreative hoveder og en af de første virtual reality dedikeret virksomheder der tilbyder rådgivning og teknisk udvikling til anvendelsen af virtual reality, augmented reality og mixed reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin