Øg konverteringsraten i din onlinebutik med 94%

Hvor mange af de besøgende i din webshop bliver til betalende kunder? Kunne du tænke dig at fordoble antallet? Ifølge Shopify øger 3D-modeller i Augmenter Reality (AR) konverteringsraten med 94 procent, og sådan nogle modeller er vi gode til at lave i Virsabi.
Med 3D-modeller kan brugerne dreje dit produkt og se det fra alle sider, og med den samme model i AR kan brugerne via deres telefon eller tablet placere den i deres eget fysiske miljø.”Nu har vi alle sammen leget med filtre og effekter i Snapchat, Messenger og på videomøder. Teknologien er moden, og forbrugerne er klar til at bruge den,” siger Michael Harboe, CEO i Virsabi.

Hvorfor virker det?

Et godt bud på, hvorfor AR-modeller får flere til at afslutte købet, er, at de taler både til hjernen og hjertet.”AR-modeller taler til hjertet, fordi de gør onlineshopping til en fysisk oplevelse. Du kan placere produkterne i dit hjem, din have, eller din virksomhed, og I kan være flere om at se, hvordan produktet ser ud på forskellige placeringer. Det giver en god oplevelse og basis for en samtale. De samme features taler til hjernen, fordi du netop kan se, om produktet passer ind i dine omgivelser, inden du køber det,” siger Michael Harboe.Det sidste argument taler også for, at mængden af returvarer reduceres med AR-modeller.Virsabi har blandt andet lavet AR-modeller af lamper og møbler, hvor detaljeringsgraden er så høj, at du kan gå helt tæt på og for eksempel kan se årene i træet. Detaljeringsgraden og muligheden for at bevæge sig rundt om produktet og se det fra alle vinkler er også med til at sikre kunderne, at der er overensstemmelse mellem indholdet på hjemmesiden og indholdet i papkassen.

Hvordan får du AR-modeller i din webshop

En god AR-model kræver en god 3D-model. I dag designes mange produkter i 3D, og i mange tilfælde kan tegneprogrammets model konverteres direkte til en brugbar 3D-model. Hvis der ikke findes brugbare 3D-tegninger, bygger Virsabi modellen op fra grunden. Herefter arbejder Virsabi videre med modellerne i software, der gør det muligt at bruge dem i AR og for eksempel sikrer, at skygger falder rigtigt.”Detaljeringsgraden er afgørende for kvaliteten. Brugerne får mulighed for at gå helt tæt på produktet, og derfor skal vi give dem en så realistisk oplevelse som overhovedet muligt, så de får lyst til at købe produktet,” siger Michael Harboe.AR-modellerne kan derefter enten indlejres i en app eller vises direkte i jeres webshop via en browser.

Kom i gang:

Kontakt en af vores eksperter

Søren Olsen

Michael Harboe

Kom i kontakt

Hos Virsabi er vi klar til at møde dine kunder, der hvor de befinder sig - derhjemme. Lad os snakke sammen om hvordan vi kan skabe den rigtige løsning for dig.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin