Ny HoloLens 2 til remote samarbejde i industrielle miljøer

Der er godt nyt for industrien. Microsoft har udgivet HoloLens 2 Industrial Edition, der er specielt udviklet til krævende miljøer.

Nu er den her. Microsoft har udgivet en ny version af HoloLens 2 specielt udviklet til brug i industrielle miljøer. Det er godt nyt for virksomheder, der for eksempel arbejder offshore og i produktionsmiljøer.

Vigtig forretningsdisciplin

Samarbejde på tværs af afstande er blevet en af nutidens vigtigste forretningsdiscipliner. Det gør virksomheder i stand til at holde arbejdet kørende og blive ved med at servicere deres kunder i udlandet.

Her er Microsofts HoloLens 2 Industrial Edition et værdifuldt værktøj. Selv i det mest barske industrielle miljø, kan personen, der har brug for hjælp, tage HoloLens 2 Industrial Edition på som et par briller. Gennem et kald i Microsoft Teams kan han eller hun så vise sit synsfelt til en specialist, der for eksempel befinder sig på den anden side af kloden. Specialisten kan markere og tegne i bærerens synsfelt og vise billeder og filer. Sammen kan de løse komplekse opgaver helt uden rejseaktivitet, der både kan være dyrt, tidskrævende og i nogle tilfælde umuligt.

Værktøj designet til industrielle omgivelser

Brugsmulighederne er mange og spænder over alt fra at løse akutte opgaver til oplæring, træning og til at få en hurtig second opinion.

Med HoloLens 2 Industrial Edition får industrielle virksomheder et værktøj, der er designet til deres omgivelser. Det betyder, at brillerne møder mange industristandarder og er bygget til at blive brugt i krævende miljøer.

HoloLens 2 Industrial Edition møder standarder for ISO 14644 og renrum klasse 5 og er certificeret til UL klasse 1, division 2.

Derudover har den nye industrielle version af HoloLens 2 en udvidet 2-årig garanti.

Kom i kontakt

Er du nysgerrig på, hvordan din virksomhed kan skabe værdi med remote samarbejde?

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin