NFT

Originale digitale assets. Udforsk verden af Non-Fungible Tokens med os, og få unikt identificerbare filer til dit metaverse-rum, dit digitale hjem og din NFT-samling.

Alt digitalt kan være en nft

Ligesom denne lastvogn

Hvorfor NFT'er

At bevise ejerskab af digitale assets bliver vigtigere i fremtiden.I takt med at verden bliver endnu mere digital, vil internettet udvide sig til metaverset, hvor vi ikke længere vil være ‘på internettet’ gennem vores enheder, men ‘på internettet’ ved hjælp af VR og AR.Da virksomheder skal præsentere sig anderledes i metaversen til salgs-, marketing- og brandingformål, vil de have brug for digitale assests, der får dem til at skille sig ud eller får kunder og medlemmer til at identificere sig. Det betyder, at for nogle af deres digitale assets vil de gerne bevise oprindelsen og ejerskabet – og det er præcis, hvad et Non-Fungible Token, NFT, gør.NFT er en enhed af data, der er lagret på en blockchain, der er forbundet med den specifikke digitale fil, der repræsenterer en asset.

Hvad du får

Du får en fil med et digitalt 3D-objekt. En række data er knyttet til filen i en blockchain – og så er din vare en NFT, der er entydigt identificerbar.Filen kan indlejres på din hjemmeside, og du kan også bruge den i augmented reality, for eksempel ved at bruge kameraet på din telefon til at sætte den i fysiske omgivelser.

TABLE GUN

Besøg siden fra dit iOS device og klik på modellen for at opleve den i AR

Hvad er brugen af ​​NFT'er?

Har du hørt om Bored Ape Yach Club? 10.000 NFT’er med unikke tegninger af aber tjener som medlemskab af en digital klub. De blev udsolgt, og nu handler de for latterligt store pengesummer.Men din NFT behøver ikke at være et spekulativt objekt. Det kan være et medlemskort til din klub, en billet til dit arrangement eller noget, hvor du ønsker, at det digitale objekt skal være entydigt identificerbart. Og du sætter prisen.Det kan selvfølgelig også være for at bevise ejerskab til din kunst. I øjeblikket er NFT’er for det meste forbundet med digital kunst, musik, spil og film, hvor de tjener som bevis for ejerskab – ikke at forveksle med ophavsret, da skaberen kan lave flere versioner af den samme fil.Vi er stadig i de tidlige dage af NFT’s, og ja, vi ser nogle mennesker blive rige på at handle med varer på måder, der ligner en Ponzi-ordning. Men det betyder ikke, at du ikke kan gøre seriøs brug af NFT’er i din virksomhed.

Vores kollektion af møbler

I Virsabi elsker vi godt design, og vi ligger i samme gade i det centrale København som flere af de mest kendte butikker, der promoverer danske designmøbler.For at passe ind, skaber vi vores helt egen linje af hyperkreative digitale designmøbler. For metaverset, selvfølgelig. Vi sælger dem som NFT’er og kryptosamlerobjekter på NFT-platformen Opensea.io. Tjek vores samling og følg vores arbejde på widestreet.io.

CHOKO #0014

Widestreet NFT

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin