Virsabi deltager i Computerworld Summit d 11/4 2018!

Dette tech event er en af de sidste IT konferencer, som stadig er gratis at deltage i, om blot du melder dig til i god tid.

Vi er en del af Computerworld Futurelab på konferencen, hvor vi vil demonstrere, hvordan store virksomheder kan udnytte virtual reality teknologi i salg, marketing, træning og service operations.

Alle deltagere kan få lov at prøve de avancerede briller HoloLens, Vive, Oculus Rift og Daydream, fra Microsoft, HTC, Facebook og Google, og få en snak med teamet om hvordan virtual reality virker og hvad man kan bruge det til.

Kom forbi, se vores cases, og tal med vores eksperter i virtual reality, augmented reality, mixed reality og 360 graders video, om hvordan teknologien kan skabe forretnings-værdi for din virksomhed.

Computerworld summit 2018 er en konference der har fokus på den digitale transformation. Det handler om at du som forretningsdrivende kan sætte dig i spidsen for den digitale innnovation. På konference vil der ud over en lang række interessante keynote-talere også være 3 forskellige spor du kan følge nærmere for at komme i dybden med de vigtigste udviklinger inden for drift, sikkerhed og udvikling, nemlig Digital Transformation, Secure Business og Next Generation Operations.

Du kommer til at få overblikket over de nyeste tech-trends, konkrete eksempler på danske virksomheders it-innovationer, bud på hvordan man opnår hurtigere time-to-market og mere agilitet – uden at det går ud over driften, og du får desuden lov til at møde både leverandører og kolleger der kan inspirere dig til dine egne it-satsninger.

Der er gratis adgang, og du kan tilmelde dig på nedenstående link:

https://computerworldevents.dk/621/computerworld-summit-2018-konference

Skriv til os på forhånd, om du har noget helt konkret du gerne vil tale med os om på eventet.

Send blot en e-mail til VR@virsabi.com

Vi glæder os til at møde dig, og til at vise dig hvad vi kan.

Virsabi