Motion capture

Gør dine karakterer levende. Giv dine brugere bedre og mere realistiske karakterbevægelser, der løfter brugeroplevelsen.

Hvad er værdien af ​​at bruge motion capture

Med den traditionelle proces med at skabe animationer skabes objekter og karakterer med begrænsninger, og bevægelser kan kun fanges på bestemte måder. Det begrænser kvaliteten af ​​dine animationer, hvilket påvirker slutbrugeroplevelsen. Motion capture giver en ny måde at skabe 3D-animationer karakterer tilstedeværelse og bevægelse på sådan, at når vi ser dem, føles det som om de virkelig eksisterer.Når motion capture bruges i virtual reality, vil du opleve en sensationel interaktion med omgivelserne, som føles både realistisk og fængslende. Det gør det muligt for brugeren at engagere sig fysisk og følelsesmæssigt med animationen, hvilket efterlader et varigt indtryk.

Hvorfor bruge motion capture

Motion capture gør dine digitale figurer levende. Med teknologierne bag motion capture kan vi skabe 3D-animationer til virtual reality, der tager brugeroplevelsen til næste niveau, efterhånden som karakterer bliver bragt til live.

ROKOKO MOTION CAPTURE

Hvordan motion capture skabes

I processen med at skabe 3D-animation med motion capture, vil skuespilleren i animationen være iført et behageligt, meget åndbart jakkesæt. Vi bruger Rokoko-dragten, som giver en enestående bevægelsesfrihed. Dragten er indlejret med retroreflekterende 3D-sporingspunkter, som registrerer enhver bevægelse.Via disse trackere optager og overfører vi bevægelser til vores computersoftware, computeriserer live handlinger og integrerer dem i den endelige animation.

Hvor kan du drage fordel af motion capture:

  • Træning i VR
  • Ejendom
  • Sundhedspleje
  • Virksomheder
  • Annoncering og markedsføring
  • Kunst, design og musik

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin