Mixed Reality skærmdelingsteknologi

Microsoft Hololens development

Microsoft Hololens giver brugeren mulighed for at dele deres mixed reality oplevelser med en specialist, en tekniker eller en gruppe af venner. Takket være Microsofts Mixed Reality Capture teknologi kan bruges til at optage præcis hvad brugeren ser, og giver publikummet en måde at navigere og kommunikere med brugeren.

Capture teknologi til at forbinde mennesker

”Et tilskuersynsvinkelkamera vil give dit publikum mulighed for at gøre mere end bare at se hvad du ser når du bruger en Hololens”, skriver Microsofts chef program bestyrer Brandon Bray i et blogindlæg d. 13. februar. ”Ja, den tillader andre, der ikke har en Hololens på, til at se det hologram du ville se hvis du havde brillerne på, men det vil også tillade dig at se hvad andre mennesker der har en Hololens på laver og hvordan de interagere med deres mixed reality oplevelse.” Citat fra: http://www.eweek.com/mobile/microsoft-hololens-gathers-an-audience-with-spectator-view

Hololens til virksomheder

”Ved brug af HoloLens, får virksomhedsteknikkere en helt ny måde at visualisere et stykke af maskineriet på og mulighed for at løse komplicerede opgaver der tidligere var upraktiske eller endda umulige, for ikke at nævne besparelsen af penge og driftstop.” – skriver Toni Townes-Whitley koncernvicepræsident for Worldwide Industry hos Microsoft i et blogindlæg.

Maskiner, servere eller en perspektivplan kan ny nemt blive afkodet og forstået. For eksempel: et system udviklet af Radius Innovation & Development, et konsulentfirma der bliver drevet af elektronikproduktionsleverandøren Jabil.

Førnævnte virksomhed har besluttet at demonstrere et system der bruger HoloLens Microsofts Windows 10’s drevne AR headset og en Surface Studio PC til at designe infusionsapparater der bliver brugt af læger. Hvorfor? Til at levere medicin og næring til patienter med stor præcision og kontrol.

Et andet godt eksempel: den tyske industrielle virksomhed – Thyssenkrupp. Thyssenkrupp bruger HoloLens til at fange klienters trappeopgangsmål for deres specialbyggede mobilitetsløsninger for mennesker med fysiske begrænsninger. Og takket være mixed reality kan det blive gjort på bare et besøg. Før HoloLens, krævede processen flere besøg på stedet der involverede kameraer og krævede at dataene blev indsamlet manuelt.

Thyssenkrupp bruger også mixed reality headsets til at innovere måden som elevator vedligeholdelse blev gjort på.

Hvordan ser det ud i praksis? Se denne video og find ud af det, og lad os vide hvad du tænker om denne brug af mixed reality.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email