Virtuelle møder i Microsoft Mesh

Virtuelle møder giver vilde muligheder for samarbejde med Microsoft Mesh.

Microsoft Mesh

Virtual Reality

Forbedrede møder

Inviter kunden til møde i dine arbejdstegninger.

Jeres tegninger af kundens maskine, fabrikshal, bygning, køretøj – eller hvad I nu producerer – er ved at være færdige. For at få kundens accept holder I nu et virtuelt møde i en 3D-model udarbejdet på baggrund af arbejdstegningerne.

Deltagerne besøger modellen enten med et VR-headset eller via Microsoft Teams på computeren. I VR er de tilstede i et 360 graders univers, mens de på computeren bevæger sig rundt på samme måde som i et first person computerspil.

I kan være flere til stede på en gang, og I kan tale sammen på samme måde som i et almindeligt Teamsmøde – bare med den forskel, at i VR er lyden retningsbestemt, så det giver en større følelse af tilstedeværelse.

Eller måske vil I gerne vise jeres produkt frem i en større kontekst, hvor man kan se, hvordan jeres anlæg fungerer med det omkringliggende miljø. Så kan I bygge en hel virtuel verden, hvor I kan proppe modeller af jeres udstyr ind, lade de besøgende teleportere sig selv rundt mellem forskellige lokationer, se video, udvikle idéer sammen på et whiteboard og meget, meget mere.

Pointen er, at I bestemmer, hvordan den verden skal se ud.

Det hele kan lade sig gøre i dag.

Det foregår i Microsoft Mesh, som er ved at blive rullet ud. Og det bliver mere og mere udbredt, fordi Meta og Microsoft har indgået et samarbejde, så Mesh nu er tilgængeligt i Metas Quest headsets, som er de mest udbredte VR-headsets og ganske overkommelige i pris.

Skal vi bygge jeres verden?

Microsoft Mesh kommer med nogle standardrum, hvor I kan holde møder. Rummene kan relativt nemt tilpasses med forskelligt udstyr, som man kan kender det fra et mødelokale. Men hvorfor stoppe der?

Microsoft har også udviklet et toolkit, så man kan udvikle sine egne universer. Et toolkit, der er baseret på Unity.

Hvis du allerede nu vil nyde godt af de fordele, som teknologierne giver, så hjælper vi gerne med at udvikle et unikt univers til jer eller omsætte jeres tegninger til 3D-modeller i Unity.

Kan Mesh overgå live-møder?

At mødes face-to-face er stadig det absolut bedste til at skabe relationer. Men vi er mange, der stadig er glade for Teams til at holde beslutningsmøder, især med personer, vi kender.

Microsoft Mesh er både et virtuelt møde og noget helt andet. For hvis det går, som vi spår, vil vi opleve situationer, hvor du sidder i et fysisk møde, men hvor alle parter tager VR-headsets på for at gå på sammen på opdagelse i lige præcis det projekt, i holder møde om.

For hvorfor kigge på en skærm eller en papmodel, når I kan bevæge jer fysisk rundt i en virtuel kopi af det kommende produkt? Uanset om I er sammen på én fysisk lokation eller mødedeltagerne er spredt ud over hele jordkloden…

“Det at en leverandør kan mødes med kunden i et online VR-univers er en helt unik oplevelse. Kunden kan se designforslaget i fuld størrelse, leverandøren kan udpege særlige elementer og sammen får man en fuldstændig præcis forståelse af, hvordan løsningen vil fungere for kunden. Dette kommer til at hjælpe rigtig mange danske virksomheder i deres internationale salgsprocesser, hvor de kan skabe dybe relationer med kunder globalt – også uden at skulle sidde i en flyvemaskine det meste af tiden.” Jens Lauritsen, CPO Virsabi. 

Microsoft Mesh bliver generelt tilgængeligt i starten af det nye år. Kom i gang før din konkurrent.

Ræk ud til Virsabi, så hjælper vi dig i gang.

Virsabi divider
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo

Vil du vide mere?

Virsabi er en virksomhed, der udforsker krydsfeltet mellem kreativitet og teknologier og er en af ​​de første Virtual og Augmented Reality dedikerede virksomheder, der tilbyder både forretningsrådgivning og teknisk udvikling til udnyttelse af Virtual Production, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og andre nye visualiseringsteknologier.