Metaverset –
et univers af forretningsmuligheder

Metaverset vil mangedoble, hvad internettet har betydet for handel og forretningsmuligheder. Nye og eksisterende teknologier vil fusionere og skabe forretningsmuligheder, som vi ikke engang kan forestille os i dag. Hop med på vognen nu og få et forspring.

Internettet ændrede den måde, vi driver forretning på. I dag er det svært at forestille sig at drive en forretning uden så banale ting som e-mail og online adgang til banken. Når du så tilføjer de forretningsmuligheder, som internetprotokollerne har åbnet i form af e-handel og digitaliseringen af for eksempel logistik og forsyningskæder, bliver det nærmest umuligt at forestille sig, hvordan din forretningsmodel ville have udviklet sig uden internettet.

Metaverset vil sandsynligvis mangedoble forretningsværdien af internettet. For nylig forudsagde McKinsey, at metaverset vil genere en værdi på 5 billioner USD i 2030, og ligesom internettet førte til opfindelsen af nye forretningsmuligheder, der var svære at forudse i internettets tidlige dage, vil metaverset åbne nye muligheder for at drive forretning, som vi endnu ikke kan forestille os.

I denne video fra The Economist kan du se forskellige forklaringer og eksempler på fremtidens metavers.

Bedre integration af kendte teknologier

Der er stadig ingen entydig og endegyldig definition af, hvad metaverset er eller vil være. Som du kan se i videoen, er forventningerne, at det bliver en integration af nogle af de teknologier, vi allerede bruger i dag som virtual reality og augmented reality. Der er også generel enighed om, at vi i højere grad vil kombinere vores digitale og fysiske liv, end vi gør med det nuværende internet.

Hardware, telekommunikation og digital infrastruktur vil vokse til endnu større industrier, og digital information og den måde, vi interagerer med hinanden digitalt på, vil antage nye dimensioner og spille en endnu større rolle i vores daglige liv. Det betyder, at uanset hvad, du baserer din forretningsmodel på, har du mulighed for at få del i de fem billioner dollars.

Marketing, avanceret e-handel, underholdning og træning og onboarding er nogle af de områder, hvor markedet allerede vokser hurtigt, og hvor du kan få et forspring i dag.

"Der er masser af muligheder for at udnytte VR, AR og MR i dag og tjene investeringen ind på meget kort tid, samtidig med at du bygger fundamentet for din fremtidige brandposition i metaverset. Vores kunder bruger blandt andet disse teknologier til træning og onboarding, til marketing og at skabe kundeengagement, til forbedret kundeservice og til remote collaboration. Det er værdiskabende her og nu, giver dem et forspring på metaverset, og sætter gang i nye ideer til, hvordan man kan bruge fremtidens internet."

Metaverse experience

Kom i kontakt

Hos Virsabi er vi klar til at hjælpe dig med at møde dine kunder, der hvor de befinder sig - derhjemme. Lad os snakke sammen om hvordan vi kan skabe den rigtige løsning for dig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin