MARITIM

Brugen af virtuel træning har allerede stor indflydelse på søfartsindustrien. Søfarende har med virtuel teknologi mulighed for at træne sig selv igen og igen for at øge sikkerheden, uden at skulle rejse til et dyrt træningsanlæg.

VR øger sikkerheden til søs

Mixed reality i søfartsindustrien

VR, AR og MR kan have en meget positiv indflydelse på søfartsindustrien. Træning i VR, hvor søfarende træner farlige situationer i virtual reality, forbedrer allerede sikkerheden i nogle af verdens største rederier.

Træning i VR giver søfarende mulighed for at få oplæring og erfaring med potentielt farlige situationer i et sikkert læringsmiljø, indtil øvelserne sidder på rygraden. Der er derfor ingen grund til at rejse til eksterne træningsfaciliteter, og alle medarbejdere får nøjagtig den samme træningsoplevelse, hvilket forbedrer sikkerhedsprocedurerne.

Med Augmented og Mixed Reality har du mulighed for at samarbejde på afstand med medarbejdere på fastlandet. Så længe du har adgang til internettet, kan ingeniører og vedligeholdelsesfolk ombord have HoloLens eller RealWear på og blive guidet af eksperter overalt i verden til at udføre vedligeholdelses- eller reparationsopgaver. Personalet på fastlandet kan se, hvad de søfarende ser, tegne genstande i et digitalt lag eller uploade manualer til deres synsfelt.

Kontakt os for en sikker rejse til søs.

Jens Lauritsen