Louis Poulsen Intern Produktlancering

Internt produktlancering streamet til seere i alle verdenshjørner

Et broadcast til Europa og Asien og et til Amerika. Det var tilgangen da vi hjalp danske lysproducent Louis Poulsen, med at live-streame deres interne produktlancering.

Da du-ved-hvad forhindrede Louis Poulsen i at samle alle deres salgsrepræsentanter i København, til deres interne produkt lancering, blev de nød til at lave en virtuel invitation i stedet. Præsentationen blev afviklet i Virsabis Virtual Production Studio i København.

Klar, parat, virtuel start

To gange om året, flyver Louis Poulsen salgsrepræsentanter fra hele verden ind til deres hovedkontor i København, for at lancere nye designs for den kommende sæson. Den interne produktlancering handler om Louis Poulsens nyeste produkter, men er lige så meget et middel til at bringe adspredte kollegaer sammen, og skabe begejstring og en følelse af fællesskab.

Men for tiden – af åbenlyse årsager – kan Louis Poulsen ikke invitere deres salgskollegaer til København. En virtual løsning var vejen frem. Og i stedet for at lave et improviseret hjemmelavet setup, rakte Louis Poulsen ud til Virsabi, og ønskede at vi kunne facilitere og producere deres event.

Opsætningen

Produktlanceringen var et mix af pre-produceret content og live-segmenter, som blev streamet live fra vores Virtual Production Studio, ved hjælp af en kæmpe LED-skærm som agerede baggrund for live segmenterne. Nogle af præsentationerne gjorde brug af skærmen til at vise produkterne frem, hvor de kunne pege og zoome for at sætte fokus på bestemte features på produkterne. Andre brugte skærmen til at præsentere slides på mere dynamisk vis.

Vores studie tillod os at skifte mellem to kameraer der viste skærmen og præsentatoren for at give en dynamisk seeroplevelse. Vi hjalp også med at producere videoindhold, animationer og grafik til eventet.

Vi tager vores læring fra dagen med os til Louis Poulsens næste produktlancering i foråret 2021.

Læs mere om Danmarks første

VIRTUAL
PRODUCTION
STUDIO

VIRTUAL
PRODUCTION
STUDIO

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring +45 3323 2203

Virsabi er et virtual reality studio. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomheds konsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin