3D-konfigurator lyser B2B-salget op for Louis Poulsen

En interaktiv 3D produktkonfigurator direkte på hjemmesiden gør det hurtigere og nemmere for arkitekter og lysdesignere at benytte den nye udendørslampe Flight Plaza fra Louis Poulsen direkte i deres designs.

Augmented Reality Værktøj

Louis Poulsen

Salgsprodukt

Hvad: Det perfekte interaktive salgsværktøj

Glem plugins og logins. Arkitekter og designere kan konfigurere deres egen version af udendørslampen Flindt Plaza direkte fra Louis Poulsens hjemmeside.

Flindt Plaza har et næsten uendeligt antal kombinationsmuligheder, da man kan justere farver, mængden af lysenheder, farvetemperaturen på lyset, vinklen på lyset, højden på pælen og en række andre ting.

Med konfiguratoren kan arkitekter nemt designe den udgave af lampen, der bedste passer til det miljø, de skaber. Helt uden assistance fra en salgsperson eller en 3D-designer.

Når de er tilfredse med deres design, kan de downloade en 3D-model af lampen, som de kan arbejde videre med i Autodesk eller Revit og lægge den ind i deres generelle design. De kan naturligvis også downloade et billede, hvis de bare skal vise den til kunden for godkendelse.

Alle tekniske specifikationer er øjeblikkeligt tilgængelige med et museklik, og når de er klar til at bestille, udfylder de en formular og får et tilbud på præcis deres konfiguration.

Hvorfor: Gør salgsprocessen nemmere for købere og sælgere

Lysdesign spiller en vigtig rolle for atmosfæren i et udendørs miljø. Både lampernes udseende og den måde, lyset falder, kan fuldstændig ændre et landskab.

Det forholder arkitekter sig naturligvis til, når de designer et landskab. Men hvordan finder de den rigtige lampe, hvordan kan de være sikre på, hvordan lyset falder, og hvordan sikrer de, at deres illustrationer stemmer overens med den endelige løsning.

Med den interaktive 3D produktkonfigurator af Flindt Plaza, har Louis Poulsen og Virsabi løst de problemer. Konfiguratoren giver blandt andet mulighed for at bevæge sig interaktivt 360 grader rundt om lampen, simulere lysfaldet og se den nøjagtige skala.

Og lige så væsentligt, så behøver arkitekterne ikke bladre frem og tilbage i et produktkatalog eller føre lange samtaler med en sælger for at designe præcis den udgave af lampen, de har brug for. Konfiguratoren gør det simpelt og visuelt at designe lampen i den rigtige højde, med det rette antal afstandsstykker og lysenheder, og med den rigtige vinkel og temperatur på lyset.

I sætter fart i processen for designerne, og det frigør tid fra salgsteamet.

Hvordan: Konfigurator henter data fra Product Information Management-systemet

Den interaktive 3D produktkonfigurator kører direkte i en almindelig computerbrowser. Frontenden er tæt integreret med backenden, og konfiguratoren trækker data direkte fra Louis Poulsens Product Information Management-system.

For slutbrugerne betyder det, at de ikke kun for en nøjagtig 3D-model af deres eget lampedesign; alle tekniske specifikation er også fuldstændig, som de har designet dem.

For Louis Poulsen letter det ordrehåndteringen betydeligt.

Konfiguratoren lader dig tilpasse produktet til dine behov. Vælg antallet af moduler, deres individuelle rotation, farve temperatur på hver lampe og meget mere.

Hvem: 3D-specialister fra Virsabi

I samarbejde med Louis Poulsen har Virsabi udviklet den interaktive 3D produktkonfigurator.

Baseret på specifikationer fra Louis Poulsen har vi modelleret alle dele af lampen i software fra Unity. Vi har udviklet den, så det er nemt og intuitivt for slutbrugeren at designe deres egen 3D-model og vende og dreje den direkte i browseren.

Vi har benyttet de samme teknikker, som når vi udvikler 3D-modeller for virtual og augmented reality og tilpasset det til brug over internettet. Derudover har vi sikret, at konfigurationerne kan eksporteres i de filformater, som de fleste arkitekter benytter til deres designs.

Integreringen på Louis Poulsens hjemmeside er udført i samarbejde med Louis Poulsens webbureau, Vertica.

Virsabi divider
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo

Vil du vide mere?

Virsabi er en virksomhed, der udforsker krydsfeltet mellem kreativitet og teknologier og er en af ​​de første Virtual – og Augmented Reality dedikerede virksomheder, der tilbyder både forretningsrådgivning og teknisk udvikling til udnyttelse af Virtual Production, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og andre nye visualiseringsteknologier.