Tutorio og HoloLens - use cases og netværk

En lang række virksomheder var til stede for at mere om mulighederne med Tutorio, netværke og inspirere hinanden i brugen af HoloLens. Her kan du se de forskellige indlæg fra dagen.

Afspil video

Tutorio and the vision behind it

Jens Lauritsen, produktchef hos Virsabi, præsenterede Tutorio, historien bag, fordelene, og hvordan det kan bruges med udgangspunkt i den maritime sektor. Jens er en af idémændene bag Tutorio og deler sin ekspertise og viden om appen og inspirerer andre til at drage fordel af den.

Afspil video

Augmented instruktioner hos Novo Nordisk

Jakob Foss fortæller om fleksibiliteten og effektiviteten af at arbejde med HoloLens i Novo Nordisk. Her spiller mixed reality en væsentlig rolle for procesoperatørerne i medicinalvirksomheden, da teknologien reducerer fejl og skaber tryghed for medarbejderne.

Microsoft Mixed Reality

 

HoloLens er udviklet af Microsoft. Til mødet kunne Martin Petersen, teknisk specialist hos Microsoft, uddybe teknologien og brugen af diverse funktioner i HoloLens. Han nævner blandt andet, at HoloLens er fordelagtig i forbindelse med remote assist og samarbejde på tværs af distancer samt til at oprette guides, som eksempelvis kan benyttes i supply chain management.

Afspil video
Afspil video

Sådan bruger SESG HoloLens og Tutorio

Den sidste eksterne oplægsholder var Brian Østergaard, projektleder hos SESG. Brians erfaringer med HoloLens er fra brug af teknologien på erhvervsuddannelser. Helt præcist har de på SESG et program ved navn MakerLab, hvor eleverne får mulighed for at eksperimentere med Virtual-, mixed- og augmented reality. Formålet med MakerLab er at være på forkant med undervisning om og med XR teknologier.

Følg os på Linkedin for flere nyheder

Kom i kontakt

Hos Virsabi er vi klar til at hjælpe dig med at møde dine kunder, der hvor de befinder sig - derhjemme. Lad os snakke sammen om hvordan vi kan skabe den rigtige løsning for dig.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin