Lad XR åbne døre til internationale markeder for health tech

Fra træningsoplevelser for sundhedspersonale til forbedring af sundhedskommunikation og patientuddannelse påvirker XR den global sundhedssektor. Vi gør os klar til at udforske, hvordan VR kan øge fordelene ved sundhedsteknologiske opfindelser til gavn for patienter og medicinsk personale.

Health tech

Træning

XR Technology

Nogle gange har du simpelthen for travlt til at udnytte fordelene ved ny teknologi, selv om den kan spare dig timer. Det lyder selvmodsigende, men det synes at være en af grundene til, at nye teknologiske opfindelser inden for sundhedssektoren aldrig når deres fulde markedspotentiale.

Læger, sygeplejersker og andet medicinsk personale har travlt med at tage sig af patienternes behov. At bede dem om at lære at bruge endnu et stykke udstyr lægger en ekstra byrde på deres skuldre, og medmindre de er helt sikre på at få værdi ud af det nye udstyr, har de ingen interesse i at bruge tid væk fra patienterne.

“Vi tror på, at vi kan overvinde nogle af disse udfordringer med VR og AR. I stedet for at kæmpe med manualen eller se lange videoer er XR-teknologien et stærkt middel til både at vise fordelene ved udstyret og træne, hvordan det skal bruges,” siger Michael Harboe, CEO i Virsabi.

Coping og træning

Sammen med Danish Life Science Cluster definerer Virsabi use cases for, hvordan man kan udnytte XR-teknologien til at skalere danske health tech-opfindelser ud på de globale markeder. At nedbryde barriererne for brug i sundhedsplejen er den første milepæl, og at kombinere viden fra sundhedskommunikation med erfaringer fra brug af XR i træning og onboarding er vejen frem.

“Hvis du kan overbevise det medicinske personale om at bruge et par minutter i en fordybende VR-oplevelse, hvor de oplever problemet fra patienternes perspektiv og derefter lærer at bruge udstyret på en sjov og engagerende måde, er jeg sikker på, at vi åbner en ny verden af muligheder for de sundhedsteknologiske virksomheder, ” siger Harboe.

virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo

Vil du vide mere?

Virsabi er en virksomhed, der udforsker krydsfeltet mellem kreativitet og teknologier og er en af ​​de første Virtual og Augmented Reality dedikerede virksomheder, der tilbyder både forretningsrådgivning og teknisk udvikling til udnyttelse af Virtual Production, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og andre nye visualiseringsteknologier.