Interessen i virtual reality er stigende

Virtual Reality design

Vi har fornyeligt søsat vores udforskningsprojekt, som et virkeligt firma, kaldet Virsabi. Ved at gøre dette, viser vi en åbenlyst enorm interesse omkring firmaers stigende villighed til at investere i Virtual reality (VR) og augmented reality (AR) indhold.

Dette er hvad de spørger efter

For tiden oplever vi en interesse i specielt området med VR-oplevelser i butikker, altså at give butikskunder en fordybende mærkevare oplevelse i udvalgte butikker. Vi oplever også en stor interesse i brugen af VR til produkt præsentationer, og det inkluderer større udendørsinstallationer såsom legepladser, hvilket giver en potentiel kunde en tæt på virkeligheden oplevelse af den store installation før de køber den.

VR Hardware? Beklager, alt er udsolgt!

I Danmark i december 2017, var SONY PlayStation VR headset fuldstændigt udsolgt både i fysiske butikker og online, og du skulle søge længe og være utroligt heldig for at få fingrene i HTC Vive.

Dette bekræfter med tydelige antydninger, at implantationen af VR teknologi i hjemmet helt sikkert er stigende i Danmark. Online prissammenligningsportalen PriceRunner, har fornyeligt delt at VR headsets var blandt toppen af ting der blev søgt på igennem december.

Samsung har for kort tid siden overgået den globale omsætning af deres VVR headset, Samsung Gear VR, med 5.000.000 solgte headsets.

I Danmark udforsker vi knap nok den kommercielle brug af virtual reality

I en hurtig spørgeskemaundersøgelse iblandt 20 danske mærkevirksomheder udført i januar 2017, kun 2 ud af 20 havde taget initiativ til at udforske den hurtigt voksende teknologi.

Indtrængningen af VR og AR teknologi er i gang, og mange flere virksomheder er nødt til at starte udforskningen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email