Hvad er Mixed Reality - Hvordan er det anderledes end VR og AR?

Mixed reality er augmented reality’s yngre bror. Hvor augmented reality bliver leveret igennem et håndholdt mobilt apparat f.eks. en smartphone eller en tablet, mixed reality bliver leveret igennem et par hovedmonterede gennemsigtige briller. Mixed Reality er fusionen af den virkelige og virtuelle verdner for at producere nye miljøer og visualiseringer hvor fysiske og digitale objekter sameksisterer og interagerer i realtid. For eksempel – forestil dig en kirug, der imens han foretager en operation, har et digitalt overlay der giver detaljeret live information om processen, og om den aktuelle status på patienten, så som blodtryk og andre livsvigtige informationer. Udtrykket mixed reality blev  skabt af Microsoft da de lancerede deres Microsoft HoloLens i 2016. Udover at være hovedmonteret adskiller mixed reality sig fra augmented reality igennem en mere advanceret forståelse af det fysiske rum og evnen til at placere hologrammer i dette rum.Udforsk dine digitale muligheder, lær om nye måder at blive LEAN på, maksimer produktion og minimer fejl. Vi kan hjælpe.

Kom i kontakt

Remote assist: En use case for Hololens

At opdage præcis hvordan mixed reality bedst kan udnyttes er en stor opgave - mulighederne er uendelige. Remote assist er en af de nyeste tilføjelser til den voksende mængde af apps til HoloLens, og den kan bedst beskrives som en meget advanceret form for Skype. Remote assist giver en Hololens bruger mulighed for at komme i kontakt med eksperter der kan hjælpe med at fikse problemer ved brug af live virtual kommunikation. Eksperten har  mulighed for at se en live video fra Hololens'en, for derefter at tegne og tilføje grafikker  ovenpå billedet så Hololens brugeren kan se dem i realtid. Problemløsning har aldrig været så hurtigt eller nemt. Dette er et fantastisk springbræt for virksomheder der ønsker at udnytte Hololens og mixed reality teknologien. Nedenunder kan du finde en kort video om remote assist applikationen på Hololens'en.

Hvad er fremtiden for Mixed Reality?

Analytikkere så som Gartner forudsiger at hovedmonterede mixed reality briller over tid vil erstatte de fleste fysiske skærme som vi bruger i dag inklusiv computer skærme, smartphone, tablets osv. Augmented reality er allerede tilgængelig på smartphones og tablets. Mixed reality er i dens barndom med Microsoft som markedsleder og Magic Leap der presser på for at være den næste store konkurrent på markedet.

Læs mere om Virtual Reality og Augmented Reality.

Vores arbejde med Mixed Reality

Vil du vide mere?Send os en email eller ring på +45 3323 2203

By submitting this form I agree to be contacted by Virsabi and that Virsabi will keep my data safe as set out in the privacy policy.