HoloLens

Teknologi som er klar til at revolutionere din branche og den måde, du arbejder og samarbejder globalt på.

Den nye mobile computer til dine frontlinjearbejdere

Hvorfor du har brug for en HoloLens

HoloLens er et værktøj, der er klar til at forbedre din industrielle produktion, din træning og din support ved effektivt at tilgængeliggøre den over enhver afstand.Med en hovedmonteret skærm kan du dele information og samarbejde på tværs af afstande, skabe bedre dokumentation og digitalisere eksisterende processer for at øge effektiviteten.

Remote support

En miljøvenlig og omkostningseffektiv løsnig. Nedset din CO2 udledning.

Effektivitet

Digitaliser og optimer dine processer for at øge effektiviteten.

Handsfree

Del information nemt med et head-mounted kamera og display.

REALWEAR HMT-1

IP66

Alternativet

RealWear HMT-1

RealWears hovedmonterede skærm, HMT-1, giver lignende fordele som HoloLens, men til en lavere pris.Den er stemmestyret, støvtæt, vandtæt, kan bæres med en sikkerhedshjelm og er klar til brug i din branche. RealWear HMT-1 er det perfekte værktøj i en verden, der i stigende grad kræver effektive løsninger til fjernkommunikation.

Et godt sted at starte

Remote Support

Så længe de lokale vedligeholdelsesfolk på stedet er udstyret med HoloLens eller RealWear, kan du bruge remote-support og guide dem gennem næsten enhver teknisk proces.Dette fjernsamarbejde giver brugeren mulighed for at komme i kontakt med eksterne eksperter, for at hjælpe med at løse problemer med det samme. Eksperterne vil være i stand til at se livevideo fra HoloLensen og derefter tegne og tilføje grafik oven på HoloLens-bærerens synsfelt, som vedkomne dernæst kan bruge som vejledning til at løse opgaven med det samme. Problemløsning har aldrig været så hurtigt og nemt, da du kommunikerer på et almindeligt Microsoft Teams-møde. Et godt springbræt for virksomheder, der ønsker at drage fordel af HoloLens og mixed reality-teknologi.

22.900 dkk

Ekskl. moms og levering

Inkl. Workshop 36.900 dkk

15.900 dkk

Ekskl. moms og levering

Inkl. Workshop 29.900 dkk

Book en gratis workshop

For nye kunder til at komme i gang

I samarbejde med os vil du identificere udfordringer i din organisation, som du kan løse ved hjælp af RealWear eller HoloLens teknologi. Sammen genererer vi ideer til, hvordan du kan bruge teknologien til at skabe værdi i hele din organisation.

Præsentation of VR, AR and MR

Du får en præsentation af teknologierne. Lær, hvor de stammer fra, hvor de er i dag, og hvordan du kan bruge dem i din virksomhed.

VR/AR/MR device demo

Prøv det selv! Få hands-on erfaring med teknologierne. Vores eksperter står ved din side og guider dig gennem oplevelserne.

Ideationsproces

Blive inspireret. Vi vil facilitere en idéproces, hvor du bringer ideer til bordet. Det første skridt i at bruge VR / AR / MR til at få en konkurrencefordel i din branche.

Workshop

Let us inspire you

Contact us and we will get back to you as soon as possible.

Buy HoloLens 2

22.900 dkk

excl. vat and shipping

Let us inspire you

Put your request below and we will get back to you.

Workshop

Lad os inspirere dig

Kontakt os, så vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Køb HoloLens 2

22.900 dkk

Ekskl. moms og levering

Lad os inspirere dig

Skriv din anmodning nedenfor, så vender vi tilbage til dig. Hvis du har spørgsmål, besvarer vi dem gerne.

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin