Höganäs Digital Metal i 360-graders video

360-graders personlig virtuel guidet tur

Höganäs kom til os med et ønske om at tiltrække flere mennesker til deres bod på TCT 2017. Og for at skabe en levende atmosfære der tiltrækker opmærksomhed, ved at tilbyde en fordybende VR og 360° video oplevelse til potentielle kunder og tilskuere.

Vi anbefalede et virtuelt fordybende oplevelseskoncept der ville sørge for at Höganäs stod ud fra mængden. Så vi lavede en 360° personlig video tur af Digital Metal’s produktionsfabrik, der tager seeren igennem processen af at lave en fløjte i et stykke.

Ved at træde ind i denne fordybende oplevelse, giver vi seeren følelsen af at være den eneste på en eksklusiv tur igennem fabrikken og dens produktionsfaser.

Træd direkte ind i Höganäs egen 3D printer produktionshal og oplev produktionen af en simpel metal fløjte igennem en personligt fortalt guidet tur. Oplevelsen er en 5 minutters lang 360° video hvor en guide tager seeren igennem alle de indviklede faser af processen og til at se den helt tæt på fra et unikt VR perspektiv.

360° videoen can ses på en hvilken som helst VR applikation, hvilket gør den nem at distribuere til kunder. Den optimale applikation er Oculus Go, der giver maksimum kvalitet for en minimal pris.

Kan du lide hvad du ser?

Vil du vide mere?
Send os en email eller ring +45 3323 2203

Virsabi er en virtual og augmented reality dedikeret tech virksomhed. En samling af eksperter, udviklere og kreative hoveder  og en af de første virtual reality dedikeret virksomheder der tilbyder rådgivning og teknisk udvikling til anvendelsen af virtual reality, augmented reality og mixed reality.