Historien bag vores navn

Historien bag vores navn er en kort men sød historie.
Vi startede med at kalde virksomheden for Virtualus, fordi vi ville have et navn der reflekterede vores fokus på team og fællesskab. Vi vil skabe et miljø hvor fantastiske mennesker kan mødes og udforske den passion vi alle har for virtual og augmented reality. Vores miljø er skabt til interaktionen mellem menneskerne på teamet og i en atmosfære af passion for og viden.

Vi løb dog ind i et problem, navnet Virtualus var simpelthen for svært at udtale. Det føltes som om man prøvede at snakke med munden fuld af uld. Så en dag da vores grundlægger, Michael Harboe, kørte rundt med hans ældste søn prøvede de at komme på et nyt navn. Det startede med en masse forskellige ord kombineret med virtual på en eller anden måde.

Men så kørte de forbi en sushi restaurant og kom op med navne som Virtualsushi, Virsushi og andre lignende mere eller mindre fjollede udtryk. Så blev ordet wasabi sagt højt og pludselig blev det til Virsabi – et mix af stærk grøn wasabi og virtual reality. Et navn der udtrykker både styrke, sarthed, noget krydret og mest af alt noget unikt. Alle udtryk, som vi synes beskriver vores drøm om et fantastsik sted at være ‘os’.

Vores logo var det på den anden side meningen skulle være et par virtual reality briller, men så gik det op for os, at hvis vi brugte de briller vi havde nu som skabelon så var der en risiko for at de kunne ændre udseende om et år, en måned eller mindre. Derfor begyndte vi at tænke over, hvad det er vi kan og det gik op for os at vi kunne skabe en 3D model inspireret af V’et i Virsabi, og bruge det som vores hovedlogo. Så vi begyndte at være kreative og slutresultatet blev fantastisk.

Farven i vores hovedlogo er muligvis en lille smule inspireret af wasabis grønne farve, men vi har også logoet i mange andre farver og vi kommer til at gøre brug af dem når det føles rigtigt.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email