Fremtidens uddannelse af brandmænd og andre modige mennesker

At redde liv er ikke let, og at være modig er ikke nok. Du skal vide, hvad du laver for at redde liv, samtidig med at du ikke mister dit eget.

Træning og onboarding

Risikoreduktion

Medrivende

Hvilken værdi bringer de?

Sikkerhed, effektivitet og pålidelighed. Blot nogle af kravene til at være brandmand, politibetjent og soldat – kombineret med egenskaber som nerver af stål, tapperhed og situationsfornemmelse. For at træffe hurtige beslutninger under stor stress og nogle gange med liv på spil har nye og kommende personer, der stræber efter at redde liv og holde os andre uden for fare, brug for ordentlig træning, så de kan skabe sikkerhed for både os og dem selv. 

VR er en perfekt måde at lære disse modige mennesker i uniform både, hvordan man håndterer følelsesmæssige udfordringer, der vil ledsage dem gennem hele deres karriere, og tilføre dem ny viden. 

Forberedelse på værst tænkelige scenarier

Mens folk i uniformer i forskellige farver gennemgår træning, før de går i reel aktion, er det ofte dyrt og tager meget tid at sikre, at de er godt rustet til udfordringer i deres arbejde – tid, de kunne bruge på at redde liv.

Det er dog vigtigt, at de gennemgår denne træning, da en lille fejl kan føre til en række uheldige begivenheder. Det er her, VR ofte implementeres på grund af den fordybende læringsmekanisme og evnen til at forankre viden. VR kan også hjælpe på andre måder, såsom:

  • Øget jobparathed,
  • Reduceret træningstid,
  • Forbedrede læringsresultater,
  • Færre fejl.

På grund af VR’s alsidighed kan der desuden oprettes forskellige realistiske scenarier. Det sikrer, at den følelsesmæssige del også læres afhængigt af den præsenterede situation, hvilket betyder, at folk i uniformer ville have en realistisk oplevelse af, hvad der ligger foran på deres karrierevej.

VR-træning i miljøer langt væk

Folk i uniformer arbejder ofte uden for deres sædvanlige miljøer, især soldater. Det er derfor vigtigt at sikre, at de er godt rustet til deres indsættelse. I VR kan ethvert miljø genskabes med mange detaljer. Det tilføjer yderligere den følelsesmæssige del af træningen og forbedrer også de samlede læringsresultater.

Virsabi divider
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo
virsabi logo

Vil du vide mere?

Virsabi er en virksomhed, der udforsker krydsfeltet mellem kreativitet og teknologier og er en af ​​de første Virtual og Augmented Reality dedikerede virksomheder, der tilbyder både forretningsrådgivning og teknisk udvikling til udnyttelse af Virtual Production, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality og andre nye visualiseringsteknologier.