Fire gange så skarpt kamera i den nye RealWear

Skal du prøve? Samarbejdet med kollegerne i frontlinjen er blevet endnu skarpere med den nye Navigator 500 fra RealWear. Navigator 500 er opfølgeren til HMT-1, der satte RealWear på landkortet som en effektiv enhed til remote collaboration selv under svære forhold.

Markedets mest robuste headset til samarbejde på distancen er landet i en opgraderet udgave. Når arbejderne i frontlinjen har behov for at have hænderne fri til at løse en opgave og samtidig behov for support fra eksperter andet steds i verden, er RealWears nye Navigator 500 en robust og lettilgængelig enhed til at løse opgaven.

I løbet af foråret kommer vi rundt i hele landet og viser både RealWear og HoloLens frem for en række kunder. Hvis I også vil have besøg, så skriv til vores Chief Product Officer, Jens Lauritsen, på jl@virsabi.com.

Under pandemien har vi i Virsabi hjulpet mange virksomheder i gang med at udnytte fordelene ved RealWear, og med det nye headset Navigator 500 er vi klar til at hjælpe endnu flere.

Knivskarpe billeder og stemmekommando i støjende miljøer

I forhold til forgængeren HMT-1 har Navigator 500 fået et endnu skarpere kamera, som gør det nemmere at sende skarpe billeder hjem selv under dårlige lysforhold. Batteriet er lige til at skifte, så man med et ekstra batteri kan arbejde endnu flere timer.

”Med Navigator 500 forstærker RealWear sin position inden for det industrisegment, der arbejder under krævende forhold. Du kan opretholde forbindelsen og bruge stemmekommandoen selv under krævende forhold præget af dårligt lys, støv og meget støj – specifikationerne siger, at stemmekommandoer fungerer i miljøer med støj op til 100 decibel,” siger Jens Lauritsen, Chief Product Officer i Virsabi.

Navigator 500 er også lige til at klipse fast på en hjelm, så det er velegnet til byggepladser og tung industri. Enheden er klassificeret til IP66, og RealWear siger selv, at du kan tabe det fra to meters højde uden at det påvirker klassificeringen. Men det sidste har vi endnu ikke haft modet til at teste i Virsabi.

Kom nemt i gang

Lige som sin forgænger har Navigator 500 en lille skærm på en stang uden for øjet. Selv om skærmen er på størrelse med et frimærke, virker den lige så stor som en iPad, når man kigger på den. Styringen sker via stemmekommandoer, der er forbløffende nemme og intuitive at komme i gang med og gøre brug af, så du lynhurtigt kan ringe op til en kollega via for eksempel Microsoft Teams eller TeamViewer.

Via de programmer kan medarbejderen på kontoret se alt, hvad medarbejderen i marken ser. Mens medarbejderen i marken har hænderne fri, kan han eller hun tænde lys, zoome ind, optage billeder eller video, og parterne kan sende filer frem og tilbage.

”Navigator 500 er virkelig nem både at komme i gang med og at bruge. Vi foretrækker altid at afholde en workshop, hvor vi afdækker vores kunders behov, finder den rigtige teknologiske løsning, og udvikler idéer til at udnytte den valgte teknologi bedst muligt. Men vi har også kunder, der har haft et umiddelbart behov, og som er kommet i gang med RealWear med ti minutters instruktion til opsætning,” siger Jens Lauritsen.

Få en demo:

Skriv til Jens Lauritsen, jl@virsabi.com.

Kom i kontakt

Hos Virsabi er vi klar til at møde dine kunder, der hvor de befinder sig - derhjemme. Lad os snakke sammen om hvordan vi kan skabe den rigtige løsning for dig.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Hold dig opdateret

Få nyheder om VR og AR på Linkedin