E-commerce

Kunne du tænke dig at fordoble konverteringsraten i din webshop? I så fald er løsningen 3D-modeller i AR, som kunderne kan interagere med via deres telefoner. Det kalder vi for webAR, og vi kan få dig i gang på få dage.

Boost dit salg med Augmented

Reality

WebAR er fremtiden inden for e-handel – og vi er klar

Ifølge Shopify øger 3D-modeller i Augmented Reality konverteringsraten med 94%.

I stedet for et billede kan du vise en 3D model af dit produkt. Når kunder trykker på billedet af modellen, kan de bruge kameraet på deres telefon eller tablet til at placere 3D-modellen i deres eget miljø. De kan vende og dreje den og se den fra alle sider. Er det et møbel eller en lampe, kan de se, om det passer ind i deres hjem – og de kan endda se, hvordan skyggerne falder.

Udover øget konverteringsrate kan du også reducere antallet af returvarer. Det skyldes, at kunderne får en bedre forståelse af udseendet og følelsen af dit produkt med webAR, som vi kalder 3D-modellerne i Augmented Reality, der kører direkte fra browseren.

Hvis du allerede har 3D-modeller i høj kvalitet af dit produkt, kan vi konvertere dem til webAR filer, der kører direkte fra browseren. Vi tilbyder også at lave dine 3D-modeller fra bunden.

Fordobl dine konverteringsrater i dag – henvend dig lige her.

 At gå i dialog er et godt sted at starte. Vores eksperter hjælper dig med at forstå, hvad dine første skridt bør være, når du udforsker mulighederne for at benytte Virtual, Augmented og Mixed Reality i din forretning.

Jens Lauritsen