Digital innovation i den maritime sektor – En rejse til Syd Korea

Virsabis produktionschef Jens Lauritsen deltog den 22. – 23. februar 2018 i en maritim innovationsworkshop i Busan, Sydkorea. Workshoppen havde deltagere fra både koreanske og danske forskningsinstitutter, offentlige myndigheder og teknologileverandører fra den maritime industri. Virsabis mål var at finde partnere til udviklingsprojekter indenfor Virtual og Augmented reality.

Interessante cases opstår parallelt med interessante spørgsmål

Brian Mikkelsen den danske erhvervsminister, satte gang i arrangementet med en tale. De næste 2 dage var meget intense og producerede mange konkrete ideer for samarbejde i både akademisk forskning, innovative teknologier og virksomhedsapplikationer. Som f.eks. hvordan kan vi anvende Augmented Reality i mobilt lod udstyr for at hjælpe lodser med at navigere og undgå kollisioner? Hvordan kan vi gøre det muligt for instruktører selv at bygge virtuelle træningsløsninger? Derudover, hvordan kan vi bringe denne træning ud til skibene så mandskabet kan træne, når og hvor de har brug for det?

Dette var vores første tur til Sydkorea og det var fantastisk at få et glimt ind i forretningskulturen i en stolt nation, der er hjemsted for de største skibsværfter og motorproducenter i verden, og som er tættere partnere med den danske maritime industri. De forbindelser vi har skabt på denne rejse, vil være afgørende i vores udvikling af Virtual og Augmented Reality løsninger, der binder værdikæden sammen hele vejen fra producenten til den endelige bruger på et globalt niveau.

Vi tager digital innovation i den maritime sektor til det næste niveau med Microsoft HoloLens. Hvis du vil vide mere om dette, så smid os en e-mail.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email